Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Berkshire Hotel LondonBeskrivning: Radisson Edwardian Berkshire Hotel ligger mitt i centrala London, längs den berömda shoppinggatan Oxford Street. I närheten av hotellet ligger också Regent’s Park och Marylebone High Street, med trendiga butiker och restauranger. Hotellet kan erbjuda 147 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson Edwardian Berkshire Hotel är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, säkerhetsskåp, byxpress och mini bar. Som gäst på hotellet så har du också tillgång till Internetuppkoppling, roomservice dygnet runt, samt tvättservice. Vidare kan du även växla pengar på hotellet.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson Edwardian Berkshire Hotel direkt över nätet. Då Radisson Edwardian Berkshire Hotel är ett mycket populärt hotell, så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson Edwardian Berkshire Hotel har två konferensrum som har en kapacitet på upp till 45 delegater. Rummen är vältutrustade med den senaste tekniska apparaturen. Personalen på Radisson Edwardian Berkshire Hotel är kunnig när det gäller att vara värdar för en konferens.

Träna: Om du är på jakt efter ett bra gym, eller någon annan typ av träning, så hör efter med personalen i receptionen. De kan guida dig så att du hamnar rätt.

Restaurang: Ascots Restaurant & Bar serverar välsmakande rätter från det brittiska köket. Här dinerar du i en trevlig och avslappande miljö. Frukost serveras vardagar 07.00 till 10.30, och helgdagar 07.30 till 11.00. På kvällarna är Ascots Restaurant & Bar öppen 18.00 till 22.00, måndag till lördag. Efter en händelserik dag kan det vara skönt att varva ner i baren. Här avnjuter du något gott att dricka tillsammans med vänner och kollegor.

Ta sig till hotellet: Om du landar på Heathrow så ska du ta tunnelbana Piccadilly Line och byta vid Green Park till Jubilee Line till Bond Street. Landar du på Gatwick ska du ta Gatwick Express Train till Victoria och sedan tunnelbanan, Victoria Line, till Green Park och därefter Jubilee Line till Bond Street. Åker du från Stanstead så tar du Stanstead Express Train till Liverpool Street Station och därefter tunnlbanan, Central Line, till Bond Street. Det finns en parkering i anslutning till hotellet. Den ligger vid Welbeck Street.