Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Heathrow Hotel Heathrow LondonBeskrivning: Radisson Edwardian Heathrow Hotel är det perfekta alternativet för dig som ska med en flight som avgår tidigt på morgonen, eller vill vila ut ordentligt efter en lång resa. Hotellet kan erbjuda 459 gästrum och sviter, som håller en mycket hög standard.

Faciliteter: Rummen på Radisson Edwardian Heathrow Hotel är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp, byxpress samt strykbräda och strykjärn. Vidare kan du som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. Förutom detta kan du få roomservice dygnet runt och växla pengar. Radisson Edwardian Heathrow Hotel kan också erbjuda en tvättservice.

Bokning: Det är smidigt att boka ett rum på Radisson Edwardian Heathrow Hotel direkt via hotellets hemsida. Om du reser med ett större sällskap är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Håll också utkik efter aktuella erbjudanden. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson Edwardian Heathrow Hotel är ett perfekt val för dig som vill sätta samman en större konferens, eller event, i London. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 700 personer. Samtliga möteslokaler på Radisson Edwardian Heathrow Hotel är utrustade med det senaste beträffande presentations- och kommunikationsteknologi.

Träna: Efter en lång resa kan det vara skönt att få röra på sig. Hotellet kan erbjuda mycket goda möjligheter till motion. Radisson Edwardian Heathrow Hotels hälso-spa har ett fräscht gym med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Vidare kan du även prova på yoga, pilates och aerobics. Du kan också beställa tid för diverse välgörande kroppsbehandlingar.

Restaurang: Henley’s Restaurant and Bar är en fin restaurang som serverar klassiker från det brittiska köket och menyn varierar under året. I baren kan du, i glada vänners lag, koppla av med något gott att dricka. The Brasserie serverar en buffé som består av både kalla och varma rätter.

Ta sig till hotellet: Hotel Hoppa Transfer Service kör mellan hotellet och samtliga terminaler. Det finns en parkering med plats för 550 bilar i anslutning till hotellet, som kostar £12 per dygn. Om du kommer till Radisson Edwardian Heathrow Hotel med bil så ska följa skyltarna mot Terminal 1, 2 och 3 och i den följande rondellen ska du ta A4 exit.