Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Hotel ManchesterBeskrivning: Machester är en stad, med omkring 450 000 invånare, som ligger i de nordvästra delarna av England. Några av stadens sevärdheter är Imperial War Museum North, Urbis och Manchester Museum of Science and Industry. Många åker också till Manchester för att kolla på fotboll i världsklass. I staden finns både Macnhester United och Manchester City. Radisson Edwardian Hotel Manchester ligger mitt i stadens centrum och kan erbjuda 263 rum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson Edwardian Hotel Manchester är mycket fint inredda och bland annat utrustade med TV, telefon, strykbräda och strykjärn, mini bar, säkerhetsskåp, byxpress och Internetuppkoppling. Du kan få roomservice dygnet runt. Radisson Edwardian Hotel Manchester erbjuder även en tvättjänst.

Bokning: Ett enkelt sätt att boka sin vistelse på Radisson Edwardian Hotel Manchester är att göra det direkt via hotellets hemsida. Radisson Edwardian Hotel Manchester är ett populärt hotell, så det gäller att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kontrollera alltid ifall skatter och andra avgifter är inräknade i priset.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens i Manchester så är Radisson Edwardian Hotel Manchester ett utmärkt alternativ. Hotellet kan erbjuda 18 moderna och fräscha konferensrum, samt en större sal. Samtliga rum är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga och i den stora salen får sällskap på upp till 550 personer plats.

Träna: Som gäst på är Radisson Edwardian Hotel Manchester har du bland annat möjlighet att träna med moderna maskiner, sola solarium, bada bastu, njuta i jacuzzin eller ta ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen. Du kan också boka tid för diverse välgörande kroppsbehandlingar.

Restaurang: Opus One Bar and Restaurant serverar kulinariska upplevelser utöver det vanliga, i en trevlig och avslappande miljö. Maten är innovativ och du kommer garanterat att hitta något spännande på menyn. Efter en lång dag kan det vara skönt att slappna av med en drink i hotellbaren.

Ta sig till hotellet:
Att köra till Manchester International Airport tar omkring 20 minuter. Tunnelbanestationen vid St Peters Square ligger två minuters promenad från hotellet. Väljer du att ta bilen till Manchester, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning till hotellet, från exempelvis sajten Map 24. Det finns parkeringsplatser bakom hotellet. Kom ihåg att parkeringsplatsen måste bokas i förväg.