Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Kenilworth Hotel LondonBeskrivning: London är, med alla sina sevärdheter, butiker och trevliga restauranger, ett mycket populärt resmål. Staden har något att erbjuda för alla åldrar och intressen. Att resa från Sverige till London med flyg går snabbt och smidigt. Radisson Edwardian Kenilworth Hotel ligger endast 50 meter från British Museum, i hjärtat av West End. Hotellet kan erbjuda 186 smakfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson Edwardian Kenilworth Hotel i London är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp, AC och byxpress. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling, roomservice dygnet runt, samt tvättservice. Du kan också växla pengar på hotellet.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson Edwardian Kenilworth Hotel direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Gör du din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Kom också ihåg att hålla utkik efter aktuella erbjudanden från hotellet.

Konferens: Radisson Edwardian Kenilworth Hotel är ett mycket bra alternativ för dig som tänkt sätta samman en konferens i London. Hotellet kan erbjuda 8 möteslokaler, som har en kapacitet att ta emot upp till 100 gäster. Personalen på Radisson Edwardian Kenilworth Hotel är mycket hjälpsam och gör allt för att din konferens ska bli så lyckad som möjligt. Samtliga rum är välutrustade beträffande teknisk apparatur.

Träna: Hotellet har ett mycket fint gym, där du hittar moderna träningsmaskiner. Om du är intresserad av att prova på några andra sportaktiviteter under din vistelse på Radisson Edwardian Kenilworth Hotel så kan du ta kontakt med receptionen, så hjälper de dig att hitta rätt.

Restaurang: På Creation Restaurant & Bar njuter du av det bästa från det brittiska köket, med influenser från fjärran östern. I hotellbaren varvar du ner med något gott att dricka, efter en dag fylld av upplevelser i den brittiska huvudstaden.

Ta sig till hotellet: Att ta sig till Radisson Edwardian Kenilworth Hotel från Heathrow tar 40 minuter, från Gatwick 60 minuter och från Stanstead 70 minuter. Om du är bilburen så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Den närmaste bilparkeringen ligger lite längre bort på Great Russell Street.