Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Leicester Square Hotel LondonBeskrivning: Kom bort från den gråa vardagen och unna dig en resa till London. I staden kryllar det av spännande sevärdheter, härliga restauranger och trendiga butiker. Radisson Edwardian Leicester Square Hotel är ett högklassigt hotell som ligger i de centrala delarna av den brittiska huvudstaden. Hotellet kan erbjuda 60 fina gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson Edwardian Leicester Square Hotel i London är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp, byxpress, strykbräda och strykjärn samt AC. Som gäst på hotellet har du även tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Radisson Edwardian Leicester Square Hotel kan även erbjuda roomservice dygnet runt, såväl som tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson Edwardian Leicester Square Hotel direkt via hotellets hemsida. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Håll också ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.

Konferens: Radisson Edwardian Leicester Square Hotel är ett perfekt alternativ för dig som vill sätta samman en mindre konferens i London. Hotellet har tre fina möteslokaler. Rummen är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva. Personalen på Radisson Edwardian Leicester Square Hotel är van vid att arrangera konferenser och hjälper er så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Hotellet har ett fräscht gym. Om du känner att du vill prova på någon annan form av idrott så kan du höra dig för med personalen i receptionen. De kan ge dig tips om vart du ska bege dig, för att exempelvis spela tennis, golf eller prova på ridning.

Restaurang: På Leicester Square Bar & Restaurant dinerar du i en trivsam miljö. Menyn kan karakteriseras som modernt brittisk. Du kan välja mellan flera delikata aptitretare, större tallrikar som man kan dela, typisk brittisk pudding och välsmakande kött från grillen. Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ner med något gott att dricka i hotellbaren. Här umgås du med vänner och kollegor i en avslappnad atmosfär.

Ta sig till hotellet: Att ta sig till Radisson Edwardian Leicester Square Hotel från Heathrow tar 45 minuter, från Gatwick 60 minuter och från Stanstead 70 minuter. Den närmsta tunnelbanestationen ligger vid Leicester Square. Den närmaste parkeringen är vid Swiss Centre på Leicester Street. Personalen på Radisson Edwardian Leicester Square Hotel kan hjälpa dig med att skaffa en hyrbil.