Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Marlborough Hotel LondonBeskrivning: London är en stad som kryllar av sevärdheter och attraktioner. Några av dessa är Buckingham Palace, Tower of London, Westminster Abbey och Madame Tussaud’s. Radisson Edwardian Marlborough Hotel ligger i närheten av British Museum och Covent Garden. Således är hotellet en perfekt bas för utflykter runt om i den brittiska huvudstaden. Radisson Edwardian Marlborough Hotel kan erbjuda 174 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson Edwardian Marlborough Hotel håller mycket hög klass och är bland annat utrustade med platt-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp, byxpress samt strykbräda och strykjärn. Du kan brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på hotellet. Vidare har du som gäst på Radisson Edwardian Marlborough Hotel möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Roomservice går att få dygnet runt.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson Edwardian Marlborough Hotel direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att hotellet är mycket populärt, och du bör således vara ute i god tid med din bokning. Om du väljer att boka ditt rum på Radisson Edwardian Marlborough Hotel i London via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera ifall skatter och avgifter är inkluderade i det angivna priset.

Konferens:
Om du tänkt förlägga en konferens i London så är Radisson Edwardian Marlborough Hotel ett utmärkt alternativ. Samtliga möteslokaler är fullt utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Radisson Edwardian Marlborough Hotel har kapacitet att ta emot sällskap på upp till 300 personer.

Träna:
Radisson Edwardian Marlborough Hotel har inget eget gym. Däremot så kan du träna på det intilliggande hotell, där det finns moderna träningsmaskiner. Personalen i receptionen hjälper dig att hittar rätt.

Restaurang:
Bloomsbury Street Bar and Restaurant kan erbjuda utsökta måltider, med bara de finaste ingredienserna. Här dinerar du i en mysig och avslappande miljö. I hotellbaren umgås du med vänner och kollegor.

Ta sig till hotellet:
Att åka från Radisson Edwardian Marlborough Hotel till Heathrow tar 40 minuter, till Stanstead 70 minuter och till Gatwick 60 minuter. Den närmaste tunnelbanestationen är Tottenham Court Road. Om du väljer att ta bilen till London, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24. Hotellet har ingen egen parkering, men du kan ställa din bil på Great Russell Street.