Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Mountbatten Hotel LondonBeskrivning: London kan erbjuda något för alla. Här finns stora sevärdheter som Buckingham Palace, Tower of London och The Palace of Westminster, men även många fina restauranger och spännande butiker. Radisson Edwardian Mountbatten Hotel är ett lyxigt hotell som ligger i de centrala delarna av den brittiska huvudstaden. Hotellet kan erbjuda totalt 151 gästrum och sviter.

Faciliteter:
Rummen på Radisson Edwardian Mountbatten Hotel i London är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, AC, säkerhetsskåp, byxpress samt strykbräda och strykjärn. Vidare har du tillgång till Internetuppkoppling. Radisson Edwardian Mountbatten Hotel erbjuder roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst. Du kan också växla pengar på hotellet.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson Edwardian Mountbatten Hotel direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Gör du din bokning via någon annan hotellbokningssajt så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset innefattar skatter och andra avgifter. I samband med att du gör din bokning så ska du också se efter ifall det finns några aktuella specialerbjudanden.

Konferens: Om du funderar på att sätta samman en konferens, eller ett affärsmöte, i London så är Radisson Edwardian Mountbatten Hotel ett utmärkt val. Hotellet, med sina 4 fräscha konferensrum, har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 90 personer.

Träna: Radisson Edwardian Mountbatten Hotel har ett fräscht gym, med moderna träningsmaskiner. Om du är intresserad av att prova på någon annan idrott, under din vistelse i London, så kan du höra efter i hotellreceptionen. De hjälper dig att hitta rätt.

Restaurang: Du äter och dricker gott på Dial Bar and Restaurant. Här serveras maträtter från det moderna brittiska köket. I baren umgås du med vänner och kollegor under avslappnade former. På restaurangen serveras också en välsmakande frukost varje morgon. Från måndag till lördag serveras frukost mellan 07.00 och 10.30, och på söndagar mellan 08.00 och 11.00.

Ta sig till hotellet: Att resa till Radisson Edwardian Mountbatten Hotel från Heathrow tar 40 minuter, från Gatwick 60 minuter och från Stanstead 60 minuter. Personalen på hotellet kan hjälpa dig med att skaffa en hyrbil. Den närmaste parkeringen ligger på Upper St. Martin’s Lane. Behöver du en detaljerad färdanvisning kan du ladda ner en sådan från sajten Map 24.