Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel LondonBeskrivning: London är alltid värt ett besök. I denna stad händer det alltid något spännande. Att ta sig från Sverige till London går snabbt och smidigt. Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel ligger i de centrala delarna av staden. Från hotellet är det nära till Natural History Museum, Kings Road, Chelsea och Royal Albert Hall and Memorial. Hotellet kan erbjuda 251 smakfullt inredda gästrum.

Faciliteter:
Rummen på Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel i London är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, säkerhetsskåp och byxpress. Förutom detta har du tillgång till trådlös Internetuppkoppling, roomservice 24 timmar om dygnet, samt tvättservice. Vidare kan du växla pengar på Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel.

Bokning: Det går bra att boka sitt rum på Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel direkt via hotellets hemsida. Kom ihåg att hålla utkik efter aktuella specialerbjudanden. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt så är det mycket viktigt att du kontrollerar så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt att sätta samman en konferens i London är detta hotellet ett bra alternativ. Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel kan erbjuda 13 moderna konferensrum. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 100 personer. Rummen är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva under konferensen. Personalen är mycket duktig när det gäller att stå som värd för konferenser, och gör sitt yttersta för att ni ska trivas.

Träna: Hotellet har ett fint gym, med moderna träningsmaskiner. Är du intresserade av att prova på någon annan form av idrottande så ska du höra dig för med personalen i hotellreceptionen. De kan tipsa dig om olika möjligheter, när det gäller sport, runt om i London.

Restaurang: På 68 – 86 Bar & Restaurant serveras välsmakande rätter i en trevlig miljö. I baren kan du varva ner med något gott att dricka, efter en lång dag. Frukost serveras måndag till fredag, mellan 07.00 och 10.30, på helgen mellan 07.30 och 10.30.

Ta sig till hotellet: Att resa till Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel från Heathrow tar 30 minuter, från Gatwick 60 minuter och något längre från Stanstead. Personalen på hotellet kan hjälpa dig att skaffa en hyrbil. Det finns en parkering i anslutning till Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel. Skulle du vara i behov av en detaljerad färdanvisning kan du ladda ner en sådan från sajten Map 24.