Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Aix-les-BainsBeskrivning: Radisson SAS Aix-les-Bains ligger i hjärtat av denna vackra franska stad. Sedan antiken har Aix-les-Bains varit en kurort och i staden finns det ett stort antal romerska lämningar. Idag bor det ungefär 25 000 personer i staden. Radisson SAS Aix-les-Bains har 102 rum och sviter, som är fint möblerade och håller hög standard.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Aix-les-Bains är bland annat utrustade med TV, telefon, mini bar, AC, säkerhetsskåp och hårtork. Vidare kan du som gäst på hotellet ta med dig din dator och koppla upp dig mot Internet. Radisson SAS Aix-les-Bains kan också erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Aix-les-Bains direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet och du väljer att resa till Aix-les-Bains under den mest hektiska högsäsongen. Vidare kan du också boka din vistelse på Radisson SAS Aix-les-Bains via flera andra hotellbokningssajter. Kontrollera dock så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Aix-les-Bains har nio fräscha möteslokaler, som kan användas för alltifrån affärsmöten och konferenser till bröllopsfester. Personalen på hotellet har stor erfarenhet och kan hjälpa dig med det mesta. Möteslokalerna är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga.

Träna: På hotellet finns det ett gym, med diverse träningsmaskiner. Vidare kan du ta ett uppfriskande dopp i Radisson SAS Aix-les-Bains swimmingpool, eller varva ner bastun eller jacuzzin. Du kan också boka tid för massage och avslappningsövningar. I närheten av hotellet ligger också Bourgetsjön, Frankrikes största sjö, som man kan promenera längs med och njuta av det vackra landskapet.

Restaurang: La Brasserie du Park kan erbjuda traditionella rätter från Savojen, såsom tartiflette, brochette savoyarde och raclette. Du kan välja mellan dagens meny och la carte. Bar Le Green är ett perfekt ställe att ta en aperitif fore maten.

Ta sig till hotellet:
Att gå från Radisson SAS Aix-les-Bains till Centralstationen tar omkring tre minuter. Till flygplatserna i Genève och Lyon tar det 50 minuter med bil. Om du väljer att ta bilen till Aix-les-Bains, eller hyra en på plats, så kan du ställa den i hotellets underjordiska garage. Det finns också publik parkering utanför hotellet huvudingång. Innan avresan till Aix-les-Bains kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.