Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Alcron Hotel PragBeskrivning: Radisson SAS Alcron Hotel slog upp sina portar första gången 1932. Detta femstjärniga hotell är det mest populära i hela Prag. Hotellet bejaka den jazzepok under vilken det ursprungligen byggdes. Således är chanserna att du, under din vistelse på Radisson SAS Alcron Hotel, kommer att få avnjuta en ett jazz jam mycket stora. Hotellet ligger i de centrala delarna av den tjeckiska huvudstaden, med många sevärdheter, butiker och restauranger i närheter. Radisson SAS Alcron Hotel kan erbjuda 206 gästrum.

Faciliteter: Rummen på hotellet är bland annat utrustade med LCD-TV, AC, minibar, telefon, Internetuppkoppling och säkerhetsskåp. Vidare finns det en tvättservice på Radisson SAS Alcron Hotel. Det är möjligt att få roomservice dygnet runt.

Bokning:
Det enklaste sättet att boka in sig på Radisson SAS Alcron Hotel i Prag är att göra det direkt via hotellets hemsida. Då hotellet är mycket populärt är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Väljer du att boka via någon annan hotellbokningssajt så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Om det vid bokning skulle uppstå några frågetecken så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Radisson SAS Alcron Hotel.

Konferens: Sofia är en utmärkt destination att förlägga en konferens eller ett affärsmöte. På hotellet finns det nio konferensrum, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellets stora sal har en kapacitet på upp 200 gäster.

Träna: På Radisson SAS Alcron Hotel i Prag finns ett fullt utrustat gym. Vidare kan hotellet också erbjuda sina gäster bastu och solarium. Om du önskar att få massage, eller andra kropps- och skönhetsbehandlingar så går även detta att ordna. Radisson SAS Alcron Hotel arrangerar också sportaktiviteter, såsom tennis, golf och simning.

Restaurang:
La Rotonde är en Art Deco restaurang, där du kan välja mellan lokala och internationella rätter. Varje söndag serveras också Sunday Jazz Brunch, som du avnjuter till livejazz. The Alcron är en liten restaurang, som endast kan ta emot 24 gäster. Här serveras gourmeträtter av högsta klass. Den törstige jazzälskaren kan också styra kosan mot Be Bop Bar.

Ta sig till hotellet:
Radisson SAS Alcron Hotel ligger bara ett stenkast från den berömda Vaclavplatsen. Om du väljer att ta bilen till Prag, eller hyr en på plats, så kan du få detaljerad färdanvisningar till hotellet direkt via Radisson SAS Alcron Hotels hemsida.