Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Arlandia HotelBeskrivning: Radisson SAS Arlandia Hotel ligger fyra minuters bussresa från flygplatsterminalerna. Således är hotellet ett utmärkt val för dig som ska med en flight som avgår tidigt på morgonen, eller vill vila ut efter en lång flygresa. Radisson SAS Arlandia Hotel kan erbjuda 335 vackert inredda gästrum och sviter, som är ljudisolerade.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Arlandia Hotel är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, mini bar, hårtork samt möjligheter till att stryka sina kläder. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling. Förutom detta har Radisson SAS Arlandia Hotel även en tvättjänst.

Bokning: Det går att boka sitt rum på Radisson SAS Arlandia Hotel direkt via hotellets hemsida. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med bokningen ska du dock aldrig tveka att höra av dig direkt till hotellet. Gör du din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kom ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Arlandia Hotel kan erbjuda 30 möteslokaler. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på mer än 400 personer. Personalen på Radisson SAS Arlandia Hotel är vana vid att stå som värdar för både små och stora konferenser, och hjälper ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: På hotellet finns det ett gym. Du kan även ta en stärkande simtur i swimmingpoolen. Förutom detta finns det också bastu och solarium på hotellet. Vidare har Radisson SAS Arlandia Hotel ett VIP relaxrum, med privat bastu.

Restaurang: Cayenne är en restaurang som serverar modern svensk mat, med inspiration från smaker och dofter från hela världen. Varje morgon serveras är en väl tilltagen frukostbuffé. Frukosten öppnar redan 04.30 för att behovet för de resenärer som ska med en tidig flight. På Cayenne Bar träffar du vänner och kollegor över en drink. Här serveras även lättare måltider.

Ta sig till hotellet: Från Stockholms central ut till Arlanda tar det 20 minuter med expresståget. Att resa med buss till flygplatsen tar ungefär 40 minuter. När du väl är på Arlanda tar du sedan transferbuss nummer 14, för att komma till Radisson SAS Arlandia Hotel. Väljer du att ta bilen till hotellet kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis Map 24. I anslutning till Radisson SAS Arlandia Hotel finns det en parkering med plats för ungefär 250 bilar.