Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Astorija Hotel VilniusBeskrivning: Vilnius är huvudstad i Litauen och har över en halv miljon invånare. Staden, som har en lång och spännande historia, kan erbjuda flera sevärdheter, trevliga butiker och fina restauranger. Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius är beläget i hjärtat av den gamla delen av staden. Hotellet byggdes 1901, och totalrenoverade 1998. Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius har 119 gästrum och sviter.

Faciliteter: De stilfullt inredda rummen på Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius är bland annat utrustade med kabel-TV, mini bar, hårtork, AC, säkerhetsskåp och byxpress. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internet uppkoppling. Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius erbjuder även roomservice dygnet runt, samt en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius är ett populärt hotell. Således gäller det att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så ska du vara noga med att undersöka huruvida skatter och andra avgifter ingår i det angivna priset.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till den litauiska huvudstaden så är Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius ett mycket bra alternativ. Hotellet har 6 konferensrum, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Personalen på Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius är van vid att stå som värdar för konferenser och kan hjälpa er så att allt löper så smidigt som möjligt.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius finns det goda möjligheter till motion. Hotellet kan bland annat erbjuda ett fräscht gym. Vidare kan du ta ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen, varva ner i jacuzzin eller svettas ut i bastun.

Restaurang: The Brasserie Astorija kan erbjuda en meny med välsmakande internationella rätter. Här serveras också en härlig brunch på söndagar. På Astorija Bar träffar du vänner och kollegor över en drink. Det går också att beställa in lättare måltider på Astorija Bar.

Ta sig till hotellet: Det är tämligen lätt att hitta till Radisson SAS Astorija Hotel Vilnius. Avståndet från hotellet till Vilnius Aiport är 6 kilometer, och till järnvägsstationen 1 kilometer. Om du tar bilen till den litauiska huvudstaden, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.