Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Atlantic Hotel StavangerBeskrivning: Stavanger är en vacker stad som ligger i de sydvästra delarna av Norge, och har omkring 180 000 invånare. Staden har norra Europas äldsta trähusstadsdel och är vidare ett centrum för den norska oljeindustrin. Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger ligger mitt i de centrala delarna av staden. Hotellet är stadens största och har 354 vackra gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger är bland annat utrustade med Internetuppkoppling, AC, telefon och byxpress. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger direkt via hotellets hemsida. Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger är ett av de mest populära hotellen i staden och du bör således vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet ska du vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger är en ideal plats att förlägga en konferens. Hotellet har 15 fina möteslokaler, som är väl utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 550 personer. Personalen på hotellet är mycket kunnig och hjälpsam och gör allt för att konferensen ska bli så minnesvärd som möjligt.

Träna: Endast två minuters promenad från hotellet ligger ett gym, där det finns fina träningsmaskiner. Vidare kan du ta del av aerobics- och spinningpass. Längst upp i hotellet finns också en bastu som erbjuder en härlig utsikt över Stavanger. Som gäst på hotellet har du även tillgång till den swimmingpool, bastu och jacuzzi som finns på Radisson SAS Atlantic Hotel Stavangers systerhotell Radisson SAS Royal Hotel Stavanger.

Restaurang: Antique Restaurant erbjuder en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga, i en härlig miljö. Menyn följer årstidernas skiftningar och restaurangen har många fina viner i källaren. Är du sugen på att släcka din törst så kan du styra kosan mot King Oscar Bar & Salong eller Alexander Pub.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Atlantic Hotel Stavanger ligger precis bredvid tåg- och busstationen och endast 15 minuter från flygplatsen. Således är hotellet ett utmärkt val för både turist, såväl som, affärsresenärer. Om du tar bilen till Stavanger, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från exempelvis sajten Map 24. En gästparkering finns i anslutning till hotellet.