Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Béke Hotel BudapestBeskrivning: Den ungerska huvudstaden är uppdelad i stadsdelarna Buda och Pest, som är sammanlänkade med åtta broar. Genom staden skär floden Donau. Budapest är en stad som kryllar av museum, teatrar och monument. Vidare finns det många trevliga restauranger och pubar i staden. Radisson SAS Béke Hotel har 247 gästrum och 8 sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Béke Hotel är bland annat utrustade med TV, mini bar, AC, skrivbord och hårtork. Vidare har du som gäst på hotellet också möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Radisson SAS Béke Hotel kan även erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du bokar enklast ditt boende på Radisson SAS Béke Hotel i Budapest direkt över Internet. Kom dock ihåg att hotellet är mycket populärt och det är således alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du åker till Budapest i större sällskap.

Konferens: Radisson SAS Béke Hotel har sju fräscha möteslokaler. Det största konferensrummet har en kapacitet på 220 personer. Samtliga av hotellets möteslokaler är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på Radisson SAS Béke Hotel och kan hjälpa dig med att arrangera konferensen efter dina önskemål.

Träna: På hotellet finns det träningsutrustning. Vidare kan du ta en uppfriskande simtur i Radisson SAS Béke Hotels swimmingpool. I anslutning till hotellet finns också goda möjligheter till jogging. Bastu och solarium finns också på hotellet. Gäster på Radisson SAS Béke Hotel kan också beställa till för massage och pedikyr.

Restaurang: Olive’s Restaurant serverar italiensk gourmetmat. Kockarna använder sig av färska ingredienser och rätterna bär en hälsomedveten prägel. Zsolnay Café har nyligen renoverats. Här kan du njuta av en cocktail och smälta intrycken efter en dag fylld med upplevelser i den ungerska huvudstaden. Du kan även beställa in sallader och mackor.

Ta sig till hotellet: Avståndet mellan Radisson SAS Béke Hotel och flygplatsen är 23 kilometer. Att gå från hotellet till Centralstationen tar endast 10 minuter. Vidare finns det två tunnelbanestationer och två spårvagnstationer som inte ligger mer än 200 meter från Radisson SAS Béke Hotel. Om du väljer att ta bilen till Budapest, eller hyra en på plats, kan det vara aktuellt att skriva ut en detaljerad färdanvisning från Map 24. Radisson SAS Béke Hotel har en inomhusparkering med plats för 50 bilar.