Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Bosphorus Hotel IstanbulBeskrivning: Istanbul är med sina drygt 11 miljoner invånare Turkiets största stad. Denna spännande stad, som har en lång historia, är en plats där öst möter väst. Varje år lockar Istanbul en strid ström av besökare från världens alla hörn. Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul är ett fint hotell, som ligger centralt beläget vid Bosporen. Hotellet har 120 smakfullt inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul är bland annat utrustade med mini bar, säkerhetsskåp, hårtork och Internetuppkoppling. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Förutom detta kan Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul även erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul är ett populärt hotell, och det är således alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att ombesörja din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kontrollera så att skatter och andra avgifter ingår i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens i staden. Hotell kan erbjuda 6 moderna konferensrum, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på hotellet är mycket vana vid att stå som värdar för både små och stora konferenser, och hjälper ert sällskap så att allt flyter så smidigt som möjligt.

Träna: På hotellet finns det ett fint gym. Vidare kan du svettas ut ordentligt i bastun, sola solarium eller varva ner i jacuzzin. Du kan också beställa tid för massage. Om du under din vistelse i Istanbul vill prova på någon annan typ av motion så kan du höra dig för med personalen i hotellets reception. De kan hjälpa dig att hitta rätt.

Restaurang: StarBoard Terrace Restaurant är en härlig restaurang med ett fantastiskt läge. Restaurangen har en Medelhavsmeny, och du kan välja mellan flera välsmakande fisk- och skaldjursrätter. Om du är sugen på något från det japanska köket så ska du välja Zuma Restaurant. Efter en lång dag fylld med turistande eller arbete så kan det vara skönt att varva ner med en kopp kaffe eller cocktail på Cruise Lounge Bar.

Ta sig till hotellet: Du kan ta dig till Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul med såväl taxi som publika transportmedel. Att resa med taxi från Atatürk International Airport till Radisson SAS Bosphorus Hotel Istanbul tar omkring 35 minuter.