Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Caledonien Hotel KristiansandBeskrivning: Kristiansand är en kuststad i de södra delarna av Norge, men omkring 80 000 invånare. Staden grundades år 1641 och är idag en mycket populär turistdestination. Kristiansand kan erbjuda fina stränder, samt cykel- och hikingleder. Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand är ett fint hotell som ligger mitt i stadens centrum. Hotellet har 205 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, AC och hårtork. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling. Vidare finns det också en tvättjänst på Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand.

Bokning: Du kan boka in dig på Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand är ett populärt hotell är det alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kom ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till denna vackra stad så är Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand ett mycket bra alternativ. Hotellet har 17 fina möteslokaler som är mycket väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 600 personer. Personalen på hotellet är mycket trevlig och tillmötesgående och gör allt för att ert sällskap ska trivas så bra som möjligt under konferensdagarna.

Träna: Om du är sugen på att motionera under din vistelse på Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand så kan du höra dig för med personalen i receptionen. De hjälper dig att hitta rätt. Bland annat finns det en fin niohåls golfbana precis vid hotellet.

Restaurang: På den populära restaurangen Brasserie C serveras goda rätter till överkomliga priset. Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand har också två barer, Lobby Bar och Telford’s Pub. Här träffar du vänner och kollegor över en drink.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Caledonien Hotel Kristiansand till järnvägstationen, samt buss och färjeterminalen, är endast 300 meter. Från hotellet till flygplatsen är det ungefär 14 kilometer och det går att åka buss från hotellet direkt till flygplatsen. Väljer du att ta bilen till Kristiansand kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från Map 24. I anslutning till hotellet finns det en gästparkering.