Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Centrum Hotel WarszawaBeskrivning: Warszawa är en fantasisk stad med mängder av sevärdheter och attraktioner. Den polska huvudstaden har omkring 3 miljoner invånare. Under en resa till Warszawa bör man inte missa slottet, kulturpalatset och gamla stan. Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw ligger i hjärtat av staden. Hotellet har 311 stilfullt inredda rum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw är bland annat utrustade med satellit-TV, AC, telefon, hårtork, mini bar och säkerhetsskåp. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling och tvättservice. Du kan även brygga upp dig på en koppa kaffe eller te på rummet.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw är ett populärt hotell och således är det en bra idé att vara ute i god tid med bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så kontrollera alltid så att skatter och andra avgifter är inkluderade i priset.

Konferens: Hotellet har 6 moderna konferenslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 400 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper dig så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw erbjuder mycket bra möjligheter till motion. Du kan bland annat gå till gymmet, eller delta i aerobics och spinningövningar. På hotellet finns också personliga tränare som kan hjälpa dig. Vidare kan du även boka tid för massage och flera andra välgörande behandlingar. Förutom detta finns det jacuzzi, bastu, solarium och swimmingpool på hotellet.

Restaurang: Varje morgon serveras en väl tilltagen frukostbuffé på Ogrodowa Restaurant. På denna restaurang serveras även middagar för affärssällskap och turistgrupper. På Latino Brasserie @ferdy’s njuter du av kulinariska läckerheter i en trevlig och avslappnande miljö. I Lobby Bar kan du beställa in en drink och lyssna på skön pianomusik. I baren serveras också lättare måltider.

Ta sig till hotellet: Det är mycket lätt att hitta till Radisson SAS Centrum Hotel Warsaw. Att åka från hotellet till den internationella flygplats Frédéric Chopin, tar omkring 20 minuter. Avståndet till Centralstationen är endast 500 meter. Om du tar bilen till Warszawa, eller hyr en på plats, så kan kan det vara en god idé att skriva ut detaljerad färdanvisningar från sajten Map 24.