Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Daugava HotelBeskrivning: Riga är huvudstad i Lettland och har drygt 700 000 invånare. Staden, som har en lång och spännande historia, kan erbjuda mängder av sevärdheter och attraktioner. Radisson SAS Daugava Hotel ligger vid floden Daugava, och erbjuder en fantastisk utsikt över de gamla kvarteren i Riga. Hotellet har 361 gästrum och sviter.

Faciliteter: De stilfullt inredda rummen på Radisson SAS Daugava Hotel är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, mini bar, hårtork, byxpress och AC. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Vidare kan Radisson SAS Daugava Hotel erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Daugava Hotel i Riga, direkt via hotellets hemsida. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till Riga så är Radisson SAS Daugava Hotel ett utmärkt alternativ. Hotellet har 13 fräscha konferensrum, som är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Radisson SAS Daugava Hotel har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 400 personer. Personalen på hotellet är van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper dig så att allt flyter på som bra som möjligt.

Träna: På hotellet finns ett Health & Fitness Centre. Här kan du exempelvis ta en uppfriskande simtur i inomhusswimmingpoolen. Du kan också sola solarium, eller svettas ut rejält i bastun. Förutom detta kan du också boka till för massage. Radisson SAS Daugava Hotel har också en skönhetssalong och ett spa.

Restaurang: Panorama Restaurant & Bar kan erbjuda ett stort urval av internationella rätter. På restaurangen är det ofta liveunderhållning. Här serveras också en välsmakande frukostbuffé varje morgon. Lobby Bar är det bästa stället att slappna av efter en lång dag. Här kan du beställa in en cocktail, eller en kopp kaffe och något välsmakande bakverk.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Daugava Hotel till Riga International Airport är 12 kilometer. Från hotellet till Centralstationen är det 2 kilometer. Om du tar bilen till Riga, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning till hotellet, från exempelvis sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns en parkeringsplats.