Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Falconer Hotel KöpenhamnBeskrivning: Varje år lockar Köpenhamn en strid ström av svenska besökare. Radisson SAS Falconer Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i distriktet Frederiksberg, i hjärtat av Köpenhamn. Hotellet är ett utmärkt alternativ för dig som besöker den danska huvudstaden, oavsett och det rör sig om semester eller en affärsresa. Radisson SAS Falconer Hotel har 140 stilfullt inredda gästrum och 26 sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Falconer Hotel är bland annat utrustade med satellit-TV, minibar, hårtork, säkerhetsskåp, byxpress och AC. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling. På Radisson SAS Falconer Hotel i Köpenhamn finns också en tvättservice.

Bokning: Du ordnar enklast med din bokning genom att surfa in på Radisson SAS Falconer Hotels hemsida. Om du tänkt ordna med en större konferens på hotellet är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Väljer du att boka in dig på Radisson SAS Falconer Hotel via någon annan bokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att der pris so anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Falconer Hotel är ett bra alternativ för dig som vill sätta samman en konferens eller ett affärsmöte i den danska huvudstaden. I Falconer Hall får 2 100 personer plats. Vidare kan Radisson SAS Falconer Hotel erbjuda ett flertal mindre möteslokaler som kan ta emot alltifrån små sällskap till grupper om 300 personer.

Träna: På Radisson SAS Falconer Hotel finns det ett fräscht gym. Här finns, förutom träningsmaskiner, även handdukar, vatten och färsk frukt. Hotellets gym har öppet från 06.00 till 10.00, alla dagar i veckan.

Restaurang:
Backstage Bar & Restaurant serverar en härlig frukostbuffé varje morgon. Under lunchtid och kvällar består menyn av klassiska internationella rätter. Backstage Bar & Restaurant kan också erbjuda flertalet speciellt hälsosamma alternativ. Om du har chansen så bör du inte missa hotells söndagsbrunch.

Ta sig till hotellet:
Om du åker från den internationella flygplatsen Kastrup så ska du ta linjen med destinationen Vanløse, och stiga av vid stationen Frederiksberg. Tågresan tar ungefär 20 minuter. Om du tar bilen till Köpenhamn är det en god idé att boka plats i hotellets underjordiska garage. Vidare finns det parkeringsplatser på torget bakom Radisson SAS Falconer Hotel. Det ligger en tunnelbanestation endast två minuters gångväg från Radisson SAS Falconer Hotel.