Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Farnham Estate Hotel CavanBeskrivning: Cavan är en pittoresk stad med omkring 4 000 invånare, som gränsar till Nordirland. Området är bland annat känt för sina många vackra sjöar. Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan ligger endast 3 kilometer från staden. Hotellet kan erbjuda 158 högklassiga rum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan är bland annat utrustade med platt-TV, radio, minibar och hårtork. Som gäst på hotellet kan du koppla upp dig mot Internet. Vidare finns det möjlighet att brygga upp sig på en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan kan även erbjuda sina gäster en tvättservice.

Bokning: Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan direkt via hotellets hemsida. Då hotellet är populärt ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan lämpar sig utmärkt för konferenser. Hotellet kan erbjuda 11 fräscha möteslokaler och har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 380 personer. Möteslokalerna är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. I samband med konferensen kan personalen på hotellet hjälpa till med att arrangera olika aktiviteter, som exempelvis pilbågsskytte, lerduveskytte och team-building lekar.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan har du mycket goda möjligheter till att motionera. På hotellet finns bland annat gym och swimmingpool. Du kan också boka tid för diverse behandlingar på hotellets spa. I närheten av Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan finns även en fin golfbana.

Restaurang: På Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan finns flera restauranger att välja mellan, som alla har lite olika inriktning. Botanica Restaurant har en meny som präglas av de finaste lokalt producerade varorna. På Wine Goose Cellar Bar avnjuter du en drink tillsammans med vänner och kollegor i en historisk miljö. The Pear Tree Restaurant är det givna alternativet för de gäster som är särskilt måna om att inta hälsosam mat. Om ni är ett mindre sällskap, som vill äta i mer avskild miljö, så rekommenderas The Potting Shed.

Ta sig till hotellet: Avståndet mellan Radisson SAS Farnham Estate Hotel Cavan och Dublin är 120 kilometer. Om du väljer att ta bilen till hotell så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24.