Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Grand Hotel SofiaBeskrivning: Radisson SAS Grand Hotel Sofia är beläget mitt i det mest attraktiva området i den bulgariska huvudstaden, endast ett stenkast från parlamentet och Alexander Nevskykatedralen, som är en av världens största ortodoxa kyrkor. Sofia har mycket att erbjuda för den kulturintresserade. Staden är fylld av museum, gamla kyrkor, teatrar och operor. Hotellet har en varm och välkomnande atmosfär. Radisson SAS Grand Hotel Sofia kan erbjuda 134 vackert inredda rum.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Grand Hotel Sofia är utrustade med satellit-TV, minibar, säkerhetsskåp, byxpress, AC samt bredbandsuppkoppling. Som gäst på hotellet går du också in gratis på casinot, som är inrymt i byggnaden.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Grand Hotel Sofia direkt över Internet. För att vara säker på att få tag på ett rum så ska du alltid vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att boka in dig på Radisson SAS Grand Hotel Sofia via någon annan hotellbokningssajt så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Den bulgariska huvudstaden Sofia är en perfekt plats att förlägga en konferens. Radisson SAS Grand Hotel Sofia kan erbjuda sju mötesrum. Vid konferenser har hotellet en kapacitet på upp till 200 personer, och vid cocktailpartyn 400 personer. Hotellet har personal som kan hjälpa dig med att sätta samman ett evenemang, i enlighet med dina önskemål.

Träna: Hotellet har ett mycket fräsch gym. Här finns mängder av olika träningsmaskinger. Vidare kan Radisson SAS Grand Hotel Sofia också erbjuda sina gäster bastu, massage och aromaterapi. Om du vill få behandlingar så är det alltid en god idé att boka i förväg. Gymmet är öppet mellan 06.00 och 22.00, alla dagar i veckan.

Restaurang: På Restaurant & Bar on Mezzanine njuter du av kaffe, cocktails, hemmagjorda sötsaker, viner och ostar. Flannagans Bar & Restaurant kan erbjuda ett stort utbud av whiskey och öl. Här serveras också en fantastisk frukostbuffé varje morgon.

Ta sig till hotellet: Sofia är Bulgariens största stad. Likväl ska det inte vara något problem med att hitta fram till hotellet. Från flygplatsen, såväl som från Centralstationen, tar det ungefär 10 minuter att ta sig till Radisson SAS Grand Hotel Sofia med bil. Du kan skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Radisson SAS Grand Hotel Sofia från sajten Map 24.