Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel ÅlesundBeskrivning: Den norska staden Ålesund har omkring 60 000 invånare. Staden är bland annat känd för sin jugendarkitektur och sin stora fiskeindustri. Radisson SAS Hotel Ålesund byggdes år 2 000 och ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 131 gästrum och sviter som är designade med fokus på komfort och funktionalitet.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Ålesund är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, hårtork och byxpress. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Ålesund kan också erbjuda en tvättservice. I hotellets Business Centre kan du faxa, kopiera och skriva ut dokument.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Ålesund direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Hotel Ålesund är ett populärt hotell så är det alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till Ålesund så är detta hotell ett utmärkt alternativ. Radisson SAS Hotel Ålesund har 8 fräscha möteslokaler, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Personalen på hotellet är mycket van vid att arrangera både små och stora konferenser, och kan således hjälpa er så att alltid flyter på så bra som möjligt.

Träna: För få förslag på olika möjligheter att motionera under din vistelse i Ålesund så kan du vända dig till personalen i receptionen. De hjälper dig att hitta rätt. Några av de aktiviteter som erbjuds är golf, fiske, jakt, skidåkning, ridning, dykning, bowling, segling, go-kart och bergsklättring.

Restaurang: På Bulls Brygge serveras goda rätter i en trevlig miljö. Restaurangen har öppet hela dagen och här intar du också den väl tilltagna frukostbuffén. Lobby Bar är den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag. Här umgås du med vänner och kollegor, samtidigt som du avnjuter en god drink. Radisson SAS Hotel Ålesund kan även stå som värdar för banketter och speciella events. Hotellet har en kapacitet på att ta emot middagssällskap på upp till 200 personer.

Ta sig till hotellet: Avståndet från The Vigra Airport till Radisson SAS Hotel Ålesund är 18 kilometer. Flygbussen stannar framför hotellet. Om du väljer att ta bilen till Ålesund, eller hyra en väl på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar, från exempelvis sajten Map 24.