Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel AltstadtBeskrivning: Radisson SAS Hotel Altstadt är vackert beläget bara några kvarter från Salzachfloden, i hjärtat av de gamla delarna av staden. Från hotellet är det gångavstånd till många av Salzburgs sevärdheter, såsom exempelvis huset där Mozart föddes. Hotellet har anor från 1200-talet och här erbjuds du en upplevelse utöver det vanliga. Radisson SAS Hotel Altstadt är den idealiska platsen för dig som vill ha en lugn och skön hotellvistelse, i en härlig miljö.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Altstadt i Salzburg är utrustade med kabel-TV, hårtork, säkerhetsskåp och telefon. Vidare finns det också möjlighet för hotellets gäster att koppla upp sig mot Internet.

Bokning: Det går snabbt och enkelt att boka sig på Radisson SAS Hotel Altstadt. Du kan göra det direkt via hotellet hemsida. Du kan också göra din bokning via diverse förmedlingar på nätet. Ofta kan de locka med stora rabatter. I samband med att du gör din bokning så ska alltid vara noga med att kontrollera så att skatter och andra avgifter är inkluderade i priset.

Konferens: På Radisson SAS Hotel Altstadt kan du sätta samman mindre till medelstora möten och konferenser, samt bröllop. Hotellets pampiga sal i renässansstil har en kapacitet på sällskap upp till 55 personer. På hotellet finns alla den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga under en konferens.

Träna: Hotellet har inget eget gym. Men på flera ställen runtom i Salzburg finns det goda möjligheter att träna. Personalen på Radisson SAS Hotel Altstadt hjälper dig gladeligen med att hitta ett bra ställe där du kan motionera.

Restaurang: När du är gäst på Radisson SAS Hotel Altstadt ska du ta tillfället i akt att dinera på Restaurant Symphonie. På denna lyxiga restaurang kan du avnjuta många läckerheter från det österriska köket. Vidare kan Radisson SAS Hotel Altstadt erbjuda en trevlig hotellbar. Mellan maj till september så har också ett mysigt kaffe öppet på hotellets innergård. Här kan du njuta av en kopp te eller kaffe, samt mer läskande drycker.

Ta sig till hotellet: Salzburg Airport ligger endast 5 kilometer från stadens centrum. Att ta sig från hotellet till flygplatsen går mycket snabbt. Stadens centralstation är belägen ungefär 3 kilometer från Radisson SAS Hotel Altstadt. Om du ankommer till Salzburg med bil så kan du köra fram till hotellets entré varpå du får hjälp att parkera bilen samt bära in ditt bagage.