Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Amsterdam AirportBeskrivning: Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport ligger nära flygplatsen Schiphol. Hotellet är ett perfekt alternativ för dig som ska med en flight som avgår tidigt morgonen, eller vill vila ut ordentligt, efter en lång resa. Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport kan erbjuda 279 gästrum och sviter, som håller mycket hög klass.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport är bland annat utrustade med telefon, mini bar, säkerhetsskåp och hårtork. Som gäst på hotellet har du även möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Roomservice går att få dygnet runt. Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport kan också erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du reser till Amsterdam med ett större sällskap. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så var noga med att undersöka ifall skatter och andra avgifter är inräknade i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport kan erbjuda 15 möteslokaler, som är välutrustade beträffande teknisk apparatur. Hotellet kan också ordna med större banketter och events. Personalen på Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport är mycket duktiga på att ordna så att konferenserna blir så lyckade som möjligt.

Träna: Efter en lång resa, med mycket stillasittande, kan det vara skönt för kroppen att få röra på sig. Som gäst på Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport har du tillgång till RS Plexus, ett fullt utrustat gym med bastu och ångbad. Du kan även beställa tid för massage och andra behandlingar. Förutom detta kan du också hyra en cykel för att upptäcka omgivningarna.

Restaurang:
Talavera Restaurant serverar utsökta rätter med regional prägel. Är du sugen på något lättare så ska du styra kosan mot Lighthouse Restaurant. På Rodolpho’s Bar & Lounge varvar du ner mer en drink efter en lång dag. Även här kan du få något lättare att äta.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport till Schiphol Airport är 4 kilometer, och till de centrala delarna av den holländska huvudstaden 20 kilometer. Det går en shuttle mellan Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport och Schiphol Airport.