Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel AmsterdamBeskrivning: Amsterdam är en av Europas vackraste städer. Här kan du flanera runt bland kanalerna och insupa atmosfären. Radisson SAS Hotel Amsterdam ligger centralt den holländska huvudstaden, inte långt från Centralstationen. Några av de turistattraktioner, som ligger i närheten av hotellet är, Gogh Museum, Rijksmuseum och De Hermitage Amsterdam. Radisson SAS Hotel Amsterdam kan erbjuda 242 gästrum och sviter.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Amsterdam är bland annat utrustade med TV, Internetuppkoppling, mini bar, expressomaskin, hårtork, byxpress, säkerhetsskåp, strykbräda och strykjärn. Hotellet har en tvättjänst. Vidare kan du som gäst på Radisson SAS Hotel Amsterdam beställa roomservice dygnet runt.

Bokning: Du kan boka in vistelse på Radisson SAS Hotel Amsterdam direkt via hotellets hemsida. Väljer du att gå genom någon annan hotellbokningssajt så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Radisson SAS Hotel Amsterdam kan erbjuda 8 fina möteslokaler, som är fullt utrustade beträffande teknisk apparatur. Het Wapen van Amsterdam, på femte våningen, är det perfekta alternativet för dig som vill sätta samman en galamiddag. Här får upp till 150 gäster plats. Personalen på Radisson SAS Hotel Amsterdam hjälper dig med arrangemangen så att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Träna: Hotellet har ett fräscht gym, med moderna träningsmaskiner. Vidare kan du också svettas i bastun eller sola solarium. Handdukar och mineralvatten finns att tillgå. Radisson SAS Hotel Amsterdams fitness center har öppet alla dagar i veckan, från 06.30 till 22.00.

Restaurang: De Palmboom byggdes 1742 och var från början en affär där man sålde biblar. Här smörjer du kråset med kulinariska läckerheter, i en mycket mysig atmosfär. Menyn, som har tydlig internationell karaktär, skiftar för varje månad. På Pastorie Bar serveras öl, vin, cocktails och lättare måltider, i en klassisk holländsk miljö. Här varvar du ner efter en dag fylld med upplevelser.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Amsterdam till Schiphol Airport är 20 kilometer. The Amsterdam Conference Centre, RAI, ligger 4 kilometer från hotellet och dit går det att ta sig med kollektivtrafik. Om du väljer att ta bilen till Amsterdam, eller hyra en på plats, så kan det bra skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24. Radisson SAS Hotel Amsterdam har ett parkeringsgarage. För att vara säker på att det finns plats så ska du boka i förväg.