Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel AnkaraBeskrivning: Ankara är Turkiets huvudstad, och här bor omkring 4 miljoner människor. Staden, som har en historia som går tillbaka till järnåldern, kan erbjuda en rad olika attraktioner och sevärdheter. Ankara utgör ett viktigt kommersiellt och industriellt centrum. Radisson SAS Hotel Ankara är ett fint hotell som ligger i de gamla delarna av staden. Hotell har 202 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Ankara är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, AC, säkerhetsskåp, byxpress och hårtork. Som gäst på hotellet kan du också koppla upp dig mot Internet. Förutom detta kan Radisson SAS Hotel Ankara erbjuda roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst.

Bokning: Du kan boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Ankara direkt via hotellets hemsida. Eftersom Radisson SAS Hotel Ankara är ett populärt hotell så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Skulle du välja att gå vi någon annan hotellbokningssajt så kom ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Ankara är en destination som lämpar sig ypperligt för en konferens. Efter arbetsdagens slut finns en uppsjö av spännande aktiviteter att välj mellan. Radisson SAS Hotel Ankara har 6 moderna möteslokaler, som är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 70 gäster. Personalen på hotellet hjälper ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt under konferensdagarna.

Träna: Radisson SAS Hotel Ankara kan erbjuda ett välutrustat gym med moderna träningsmaskiner. Du kan också varva ner i hotellets bastu. Om du är sugen på någon annan typ av sportande så kan du höra dig för med personalen i hotellets reception. De hjälper dig att hitta rätt i Ankara.

Restaurang: Loca Restaurant har en meny med inspiration från Medelhavet, såväl som andra spännande internationella kök. Här serveras välsmakande gastronomiska anrättningar i en trevlig miljö. På Kulis Café Bar kan du få dig en uppfriskande drink och lite snacks. I baren varvar du ner efter en lång dag fylld av upplevelser från den turkiska huvudstaden.

Ta sig till hotellet: Havas Airport Shuttle Terminal ligger bara några minuter från hotellet. Om du väljer att hyra en bil i Ankara, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns en parkering.