Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel AthloneBeskrivning: Athlone är en stad med omkring 15 000 invånare som ligger mitt på Irland, ungefär 130 kilometer väster om Dublin. I och omkring staden finns det många intressanta sevärdheter. Radisson SAS Hotel Athlone är ett fint hotell, som ligger vid stadens marina och som erbjuder en härlig utsikt över det historiska slottet. Hotellet har 127 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Athlone är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, mini bar, strykjärn och strykbräda, säkerhetsskåp och byxpress. Som gäst på hotellet har du även tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Du kan också brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Hotel Athlone erbjuder roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka in dig på Radisson SAS Hotel Athlone direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum är det alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera ifall det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Athlone är ett utmärkt val för dig som funderar på att sätta samman en konferens i staden. Hotellet har 6 fräscha möteslokaler som är väl utrustade när det gäller teknisk apparatur. Personalen på hotellet är mycket vana vid att vara värdar för konferenser och det hjälper dig så att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Träna: Om du skulle bli sugen på att motionera under din vistelse på Radisson SAS Hotel Athlone så kan du styra kosan mot Synergy Health & Leisure Club. Här kan du bland annat ta en simtur i swimmingpoolen eller svettas ut ordentligt i bastun. I närheten av hotellet finns det ett flertal fina golfbanor.

Restaurang: Att dinera på Elements Restaurant är en angenäm upplevelse. När man designat restaurangens interiör har man utgått från elementen vatten, eld, jord och luft. På Quayside Bar and Lounge möter du dina vänner och kollegor över en drink. Här kan du också få en lättare lunch, eller avnjuta en cappuccino samtidigt som du läser tidningen.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Athlone till Shannon Airport är 130 kilometer. Det är verkligen inte svårt att hitta till hotellet. Väljer du att ta bilen till Radisson SAS Hotel Athlone, eller hyra en på plats, så kan det ändå vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.