Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel BaselBeskrivning: Basel är en stad i Schweiz med omkring 170 000 invånare, som ligger vackert belägen vid floden Rhen. Huvudsakligen är Basel tyskspråkigt och staden är mycket berömt för sitt universitet från 1400-talet. Radisson SAS Hotel Basel är ett vackert hotell som ligger i hjärtat av staden. Hotell kan erbjuda 205 smakfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Basel är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, mini bar och hårtork. Som gäst på hotellet kan du också koppla upp dig mot Internet. Förutom detta har du även möjlighet att brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet.

Bokning: Du kan enkelt boka in dig på Radisson SAS Hotel Basel direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Hotel Basel är ett populärt hotell, och för att vara säker på att få tag på ett rum bör du således vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inräknade i det angivna priset.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i staden så är Radisson SAS Hotel Basel ett mycket bra alternativ. På hotellet finns det 8 fräscha mötesrum. Radisson SAS Hotel Basel ha en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 400 personer. Vidare kan hotellet vara värdar för cocktailpartyn, konserter, banketter och seminarier.

Träna: Skulle du vara sugen på att motionera under din vistelse på Radisson SAS Hotel Basel så kan du ta en uppfriskande simtur i hotellets swimmingpool. Vidare finns det även bastu på hotellet, samt möjlighet att få massage. Om du är intresserad av att prova på någon annan typ av sportande så kan du höra dig för med personalen i hotellets reception. De hjälper dig att hitta rätt.

Restaurang: Steinenpick är en trevlig restaurang som kan erbjuda ett stort urval av fisk- och kötträtter, men även flera typiskt schweiziska rätter, såsom ostfondue. Här serveras också varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. Skulle du bli fikasugen bör du styra kosan mot Kaffi Mühli. Vid Oval Bar & Lounge träffar du dina vänner och kollegor över en drink.

Ta sig till hotellet: Att ta sig från Radisson SAS Hotel Basel till SBB Central Station tar endast fem minuter till fots. Avståndet till EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg är 8 kilometer och till Zürich International Airport är det 85 kilometer. Väljer du att ta bilen till Basel, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.