Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel BelfastBeskrivning: Belfast är huvudstad på Nordirland och här bor närmare 300 000 personer. Tidigare har Belfast haft ett dåligt rykte, på grund av motsättningarna mellan katoliker och protestanter. Idag anses dock staden vara fredlig. Belfast kan erbjuda många sevärdheter, trevliga butiker och restauranger. Radisson SAS Hotel Belfast ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet kan erbjuda 120 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Belfast är bland annat utrustade med TV, AC, säkerhetsskåp, mini bar, hårtork och möjligheten att stryka sina kläder. Du kan också brygga upp dig på en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Hotel Belfast har du även tillgång till Internetuppkoppling. Förutom detta finns det också en tvättservice på hotellet.

Bokning:
Du kan enkelt boka in din vistelse på Radisson SAS Hotel Belfast direkt via hotellets hemsida. Om du väljer att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Belfast är ett perfekt alternativ för dig som tänkt sätta samman konferens, eller ett affärsmöte, i staden. Hotellet kan erbjuda sex fräscha möteslokaler, som kan erbjuda all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva. Personalen på Radisson SAS Hotel Belfast är mycket duktiga när det gäller att arrangera konferenser. Vidare är hotellet ett bra val för dig som har tänkt gifta dig i Belfast.

Träna: Alla gäster på Radisson SAS Hotel Belfast har tillgång till det välutrustade gymmet LA Health and Fitness, som ligger nära hotellet. Fri entré gäller för de gäster som bor i rum av typen Business Class och sviter.

Restaurang: Filini Restaurant kan erbjuda en fin meny, med en tydlig prägel av Medelhavet. På Filini Restaurant dinerar du i en mysig miljö. På vardagar serveras en välsmakande buffé. Efter en lång dag, fylld med sightseeing eller arbete, så kan det vara skönt att varva ner i hotellbaren. Här träffar du dina vänner och kollegor över en drink. Du kan också beställa in något lättare att äta.

Ta sig till hotellet: I Belfast finns det två flygplatser: Belfast internationella flygplats, vid Lough Neagh, och Belfast City Airport, vid Belfast Lough. Om du väljer att hyra en bil under din vistelse på Nordirland så kan du skriva ut detaljerade färdanvisningar från sajten Map 24.