Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel BerlinBeskrivning: Berlin är en underbar stad. Här finns mängder av sevärdheter, butiker och trevliga restauranger. Vidare kan staden erbjuda mycket när det kommer till kultur. Radisson SAS Hotel Berlin ligger mitt i den tyska huvudstaden, vid floden Spree. Unter den Linden, Friedrichstrasse, Postdamer Platz och Brandenburger Tor ligger på gångavstånd från hotellet. Radisson SAS Hotel Berlin kan erbjuda 427 smakfullt inredda rum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Berlin är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, AC, byxpress och säkerhetsskåp. Du kan också brygga dig en kopp kaffe eller te. Vidare har du tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Berlin har också en tvättservice.

Bokning: Att boka in sig på Radisson SAS Hotel Berlin går snabbt och enkelt. Du kan göra det direkt via hotellets hemsida. Väljer du att ordna med bokningen via någon annan hotellbokningssajt på nätet så är det viktigt att du först kontrollerar så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Berlin är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens eller ett affärsmöte i den tyska huvudstaden. Hotellet har 10 fräscha möteslokaler, som är fullt utrustade beträffande teknisk apparatur. Det största rummet har en kapacitet att ta emot 437 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att hjälpa till vid konferenser och affärsmöten, så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: På Radisson SAS Hotel Berlin finns det goda möjligheter att motionera. Du kan exempelvis ta en uppfriskande simtur i hotellets swimmingpool. Vidare kan det vara skönt att varva ner i hotellets bastu.

Restaurang: HEat är en trevlig restaurang. Här serveras rätter från världens alla hörn och det finns många fina viner att välja mellan. På Noodle Kitchen njuter du av nudelsoppa, sushi eller kushiyaki. Radisson SAS Hotel Berlin är känt för sitt stora tropiska akvarium, och under detta akvarium ligger Atrium Lobby Lounge & Bar. Här träffar du vänner och kollegor över en drink. Aqua Lounge är en pärla i Berlins nattliv. Hit går du när du känner suget efter party.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Hotel Berlin är inte speciellt svårt att hitta. Om du väljer att ta bilen till hotellet kan det dock vara en god idé att ladda ner en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns det 616 parkeringsplatser. Att ha bilen stående ett dygn kostar 17 EUR.