Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel BiarritzBeskrivning: Biarritz är en vacker badort i sydvästra Frankrike. Under vinterhalvåret bor det ungefär 30 000 personer i Biarritz, men under sommar är invånarantalet omkring 100 000. Radisson SAS Hotel Biarritz har 150 vackert inredda gästrum och sviter. Hotellet, som har en trevlig atmosfär, är beläget endast en kort promenad från stadens butiker, nattliv, Casino och sandstrand.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Biarritz är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, AC, mini bar, hårtork, säkerhetsskåp samt strykbräda och strykjärn. Vidare har du som gäst på hotellet möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Radisson SAS Hotel Biarritz kan även erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radissons SAS Hotel Biarritz egen hemsida, eller via någon annan hotellbokningssajt på nätet. Kontrollera då att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Det är alltid en fördel om du har en viss framförhållning med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt resa till Biarritz under sommaren.

Konferens:
Det är ett utmärkt alternativ att förlägga en konferens till Biarritz. Radisson SAS Hotel Biarritz har 7 fräscha möteslokaler, som är utrustade med den tekniska apparatur som konferenssällskapet kan tänkas behöva. Det största mötesrummet på Radisson SAS Hotel Biarritz kan ta emot upp till 145 personer. Personalen kan också hjälpa dig med att arrangera fritidsaktiviteter i anslutning till konferensen.

Träna: På Radissons SAS Hotel Biarritz finns det goda möjligheter för den som hålla igång kroppen. I hotellets swimmingpool, som ligger på taket, kan du njuta av en uppfriskande simtur. Vidare kan du boka tid för olika välgörande kroppsbehandlingar. I närheten av Radissons SAS Hotel Biarritz kan du också spela golf, tennis, surfa eller åka ut på en mountainbike exkursion.

Restaurang:
På Onyx serveras utsökta rätter i en fantastisk miljö. Vill du äta något lättare, i en mer avslappnad miljö, så kan du styra kosan mot Onyx Bar and Food. Transat Café ligger precis vid swimmingpoolen på taket. Här kan du sitta och njuta av utsikten över Medelhavet, med en cocktail i handen.

Ta sig till hotellet
: Biarritz Airport ligger endast 3 kilometer från Radisson SAS Hotel Biarritz. Om du tar bilen till Biarritz kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Att ha bilen parkerad vid Radisson SAS Hotel Biarritz kostar 20 EUR per dygn.