Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport ParisBeskrivning: Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport är ett fräscht och trevligt hotell som ligger precis vid flygplatsen. Hotellet är ett perfekt alternativ för dig som ska med en flight som avgör tidigt på morgonen, eller vill vila ut ordentligt efter en lång resa. Atmosfären på Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport är mycket välkomnande. Hotellet har 240 rum som är ljudisolerade.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport är utrustade med bland annat TV, telefon, AC, mini var, byxpress samt strykjärn och strykbräda. Vidare finns det möjlighet att göra sig en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport har du också tillgång till bredbandsuppkoppling. Du kan beställa roomservice dygnet runt. Förutom detta kan Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport erbjuda en tvättservice.

Bokning:
Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport i Paris, direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du reser till Paris tillsammans med ett större sällskap. Väljer du att boka in dig på hotellet via någon annan bokningssajt så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport kan erbjuda mycket bra konferensrum. Hotellet har över 20 möteslokaler som är utrustade med all den tekniska utrustning som man kan tänkas behöva. Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport har en kapacitet att ta emot gruppen på upp till 350 personer.

Träna: Hotellet har en stor inomhusswimmingpool. Vidare finns det även bastu. I anslutning till Radisson SAS Hotel Charles de Gaulle Airport finns också en tennisbana samt en volleybollplan. I hotells lobby kan man spela ett parti snooker.

Restaurang: Le Terminal R serverar gourmeträtter från det franska köket. Under sommaren kan man sitta ute på terrassen. Hotells bar le Cockpit är ett skönt ställe att varva ner efter en lång och hektisk dag.

Ta sig till hotellet: Även om Charles de Gaulle är en stor flygplats så är det mycket enkelt att hitta till hotellet. Du kan också få instruktioner direkt via hotellets hemsida. Disneyland Resort Paris ligger endast 30 minuter från hotellet.