Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Cork AirportBeskrivning: Cork, som med sina 125 000 invånare är Irlands näst största stad, ligger vid den vackra sydkusten. Staden har en lång och spännande historia. Radisson SAS Hotel Cork Airport är ett utmärkt alternativ för dig som ska med en flight som avgår tidigt på morgonen. Hotellet kan erbjuda 81 smakfullt inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Cork Airport är bland annat utrustade med satellit-TV, AC, mini bar, byxpress och telefon. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling, roomservice dygnet runt samt en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Cork Airport direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Hotel Cork Airport är ett mycket populärt hotell så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid se till att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Cork Airport är en perfekt plats att förlägga en konferens. Hotellet kan erbjuda 9 möteslokaler, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Hotel Cork Airport har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 200 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper dig gärna så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Efter en lång flygresa kan det vara skönt att få röra på sig. Radisson SAS Hotel Cork Airport kan erbjuda ett fräscht gym och en varm bubblande jacuzzi.

Restaurang: Riverstix Restaurant & Bar har en meny som kan erbjuda läckerheter från olika delar av världen. Det finns också möjlighet att beställa in något lättare rätter. Här serveras även varje morgon en generöst tilltagen frukostbuffé. I baren slappnar du av med en drink i goda vänners sällskap.

Ta sig till hotellet: Cork Kent Station ligger endast 4 kilometer från flygplatsen, och går lätta att nå med taxi. En buss går också från stationen till flygplats var 45e minut. Bus Eireann går från flygplatsen till Corks centrum varje kvart. Det går också en shuttle mellan hotellet och flygplatsen dygnet runt. Om du väljer att ta bilen till flygplatsen kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från sajten Map 24. Parkering finns i anslutning till hotellet.