Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel CottbusBeskrivning: Cottbus är en tysk stad med omkring 100 000 invånare, som ligger i delstaten Brandenburg. Radisson SAS Hotel Cottbus är ett fint hotell i mitten av staden. Hotellet kan erbjuda 241 smakfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Cottbus är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, AC, mini bar och hårtork. Som gäst på hotellet har du även tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Cottbus kan också erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Cottbus direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum så är det alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå via någon annan bokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Cottbus är det givna alternativet för dig som tänk att förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i staden. Hotellet kan erbjuda 8 fräscha möteslokaler. Det största rummet har en kapacitet på att ta emot upp till 420 gäster. Samtliga möteslokaler på Radisson SAS Hotel Cottbus utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på hotellet är mycket erfarna när det kommer till att arrangera konferenser, och hjälper dig självklart så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: På hotellets nionde våning hittar du hotellets fitness center. Här kan du träna på gymmet, ta ett uppfriskande dopp i hotellets swimmingpool, eller varva ner i bastu. Du kan även boka till för massage och andra skönhetsbehandlingar.

Restaurang: Bistro Arcade Restaurant ligger vid lobbyn och har en meny som erbjuder en blandning av lokala och internationella rätter. Restaurangen har öppet måndag till lördag, från 12.00 till 24.00. Efter en lång dag kan det vara skönt att slå sig ner i hotellbaren och njuta av något läskande att dricka. Varannan fredag förvandlas hotellbaren till en nattklubb med dansgolv.

Ta sig till hotellet: Tvärs över gatan från Radisson SAS Hotel Cottbus ligger järnvägsstationen. Staden är omgiven är härliga landskap. Avståndet från hotellet till Dresden-Klotzsche Airport är 90 kilometer, och till Berlin-Schonefeld International Airport 100 kilometer. Väljer du att ta bilen till Cottbus så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis Map 24, innan avresan.