Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel DurhamBeskrivning: Durham är en stad i nordöstra England med drygt 40 000 invånare. Den kuperade staden är bland annat känd för sin katedral och sitt slott. Radisson SAS Hotel Durham ligger vackert beläget vid floden Wear. Hotellet kan erbjuda 207 gästrum och sviter. Hotellet har en varm och välkomnande atmosfär.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Durham är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, AC, säkerhetsskåp samt strykbräda och strykjärn. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling. Förutom detta kan du också brygga dig en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Hotel Durham har även en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Durham direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Hotel Durham är populärt så är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du reser i en större grupp. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Durham kan erbjuda 11 mycket fina konferenslokaler. Den största lokalen har en kapacitet att ta emot upp till 600 personer. Samtliga möteslokaler på Radisson SAS Hotel Durham är utrustade med all den tekniska apparatur som du kan tänkas efterfråga.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Hotel Durham finns det goda möjligheter till motion. Hotellet kan erbjuda ett gym, en swimmingpool, bastu och jacuzzi. Vidare kan du även boka tid för diverse välgörande behandlingar.

Restaurang: Filini Restaurant serverar det bästa från det italienska köket. Här använder man sig av färska lokalproducerade produkter. På Filini Cocktail Bar varvar du ner efter en lång dag. Du kan välja mellan många olika drinkar och vinsorter. I hotellbaren kan du avnjuta en kopp kaffe, eller en lätt lunch.

Ta sig till hotellet
: En kort promenad från Radisson SAS Hotel Durham ligger Durham Railway Station. Det tar ungefär 2 timmar att åka till Edinburgh och 2,5 timmar till London. Den närmaste flygplatsen är Durham Tees Valley Airport. Om du väljer att hyra en bil under din vistelse i Durham så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till Radisson SAS Hotel Durham finns en parkering med plats för 130 bilar.