Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel EdinburghBeskrivning: Edinburgh är Skottlands huvudstad och här bor omkring 450 000 människor. Staden har en spännande historia och räknas som en av Europas största turistmål. Radisson SAS Hotel Edinburgh ligger mitt i stadens centrum, nära designbutikerna vid Princes Street. Från hotellet är det gångavstånd till många av Edinburghs sevärdheter. Radisson SAS Hotel Edinburgh kan erbjuda 238 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Edinburgh är bland annat utrustade med satellit-TV, Internetuppkoppling, mini bar, hårtork, AC och säkerhetsskåp. Det finns även möjlighet att brygga upp sig på en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Hotel Edinburgh kan också erbjuda en tvättservice. Förutom detta går det att få barnpassning.

Bokning: Du kan enkelt boka in dig på Radisson SAS Hotel Edinburgh direkt via hotellets hemsida. Om du väljer att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noggrann med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Edinburgh har 8 fräscha konferensrum. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 200 personer. Samtliga möteslokaler är fullt utrustade beträffande teknisk apparatur. Personalen på Radisson SAS Hotel Edinburgh är mycket duktiga på att arrangera konferenser och events, och hjälper dig så att allt flyter på så bra som möjligt. Hotellet är också en mycket bra alternativ för dig som letar efter lokal till bröllopsfest.

Träna: Alla gäster på Radisson SAS Hotel Edinburgh har tillgång till en Leisure Club, där man kan träna, ta ett dopp i poolen, bada bastu eller sola solarium. Vidare kan du boka tid för en rad olika behandlingar, såsom aromaterapi och reiki. Leisure Club har öppet måndag till fredag 07.00 till 22.00, och 08.00 till 20.00 under helgen.

Restaurang: Itchycoo Bar and Kitchen kan erbjuda goda tapas, i en trendig miljö. Under varma sommarkvällar kan du dinera utomhus. Varje morgon serverar hotellet en väl tilltagen frukostbuffé.

Ta sig till hotellet: Promenerar från Radisson SAS Hotel Edinburgh till Waverley Station på 5 minuter. Avståndet från hotellet till Edinburgh International Airport är 11,5 kilometer. Om du väljer att hyra en bil, under vistelsen i Edinburgh, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns en parkering med plats för 131 bilar.