Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel ErfurtBeskrivning: Erfurt är en stad i mitten av Tyskland, i delstaten Thüringen, som har omkring 200 000 invånare. Staden, som har en mycket lång historia, anses vara en av Europas vackraste. Erfurt lockar en strid ström av besökare under året om. Radisson SAS Hotel Erfurt, som ligger i de centrala delarna av staden, kan erbjuda 282 smakfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Erfurt bland annat utrustade med kabel-TV, mini bar, AC och hårtork. Vidare finns det möjlighet att brygga upp sig på en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Hotel Erfurt kan du även koppla upp dig mot Internet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Erfurt direkt via hotellets hemsida. Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du reser i ett större sällskap. Väljer du att ordna med din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Erfurt har 11 bankettrum, där upp till 500 gäster kan få plats. Rummen är utrustade med alla de tekniska apparater som man kan tänkas efterfråga under en konferens. Personalen på hotellet är mycket vana vid att arrangera konferenser och kan således hjälpa dig så att alltid flyter på så smidigt som möjligt.

Träna: Radisson SAS Hotel Erfurt kan erbjuda mycket goda möjligheter till motion. På hotellets femte våning ligger ett välutrustat gym, med moderna träningsmaskiner. Under din vistelse på Radisson SAS Hotel Erfurt kan du också bada bastu och sola solarium.

Restaurang: Bistro & Restaurant Classico kan erbjuda läckerheter från medelhavsköket. Restaurangen har öppet mellan 11.00 och 01.30. På Restaurant Classico serveras varje morgon den generöst tilltagna frukostbuffén. Under kvällen är Restaurant Classico det perfekta alternativet för de sällskap som vill dinera lite mer avskilt. Här serveras också en fin brunch, med regionala rätter, på söndagarna. I hotellbaren träffar du vänner och kollegor över en drink.

Ta sig till hotellet: Att promenera från Radisson SAS Hotel Erfurt till tågstationen tar omkring 10 minuter. Till flygplatsen tar det endast 10 minuter med bil. Om du väljer att ta bilen till Erfurt, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att, innan avresan, skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.