Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Espoo
Beskrivning:
Espoo, eller Esbo som man säger på svenska, är en stad vid Finska viken, som ligger mycket nära Helsingfors. På platsen där staden idag ligger lär det ha funnits bosättning redan för 9 000 år sedan. Idag är Espoo Finlands näst största stad. Nokia har sitt huvudkontor i staden. Radisson SAS Hotel Espoo är ett högklassigt hotell som kan erbjuda 208 gästrum. Atmosfären på hotellet är mycket varm och välkomnande.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Espoo är bland annat utrustade med TV, telefon, mini bar, hårtork och byxpress. Vidare finns det möjlighet för dig som gäst på hotellet att koppla upp sig mot Internet. Radisson SAS Hotel Espoo kan också erbjuda en tvättservice.

Bokning:
Du bokar enklast ditt boende på Radisson SAS Hotel Espoo direkt över Internet. För att vara säker på att få tag på ett rum så ska du alltid vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du reser till Espoo tillsammans med ett större sällskap. Bokar du din vistelse på Radisson SAS Hotel Espoo via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Espoo har två stycken konferensrum, som båda kan ta emot sällskap på upp till 30 personer. Bara 150 meter från hotellet ligger Dipoli Congress Centre som har en kapacitet på upp till 2 000 personer.

Träna:
Om du är sugen på ett träningspass så kan du styra kosan mot det välutrustade gym som ligger precis bredvid hotellet. För en extra kostnad kan du också sola solarium. Vidare finns det fina motionsslingor i anslutning till Radisson SAS Hotel Espoo. Under sommaren kan du också hyra cyklar på hotellet. Förutom detta kan Radisson SAS Hotel Espoo swimmingpool och bastu.

Restaurang: Ranta är en mysig restaurang, som serverar rätter med inspiration från Italien. Från terrassen är det en mycket vacker vy över vattnet. I hotellets lobbybar kan du njuta av någon god drink och lite snacks.

Ta sig till hotellet:
Att åka från Radisson SAS Hotel Espoo till Helsingfors centrum tar ungefär 15 minuter. Bussar går varje kvart och den närmaste hållplatsen är endast 300 meter från hotellet. Om du väljer att ta bilen till Radisson SAS Hotel Espoo kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Hotellet kan erbjuda en gästparkering. Att ta en taxi till Helsinki-Vantaa International Airport tar ungefär 30 minuter.