Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel GlasgowBeskrivning: Glasgow, som är belägen vid floden Clyde, är Skottlands största stad och har drygt en halv miljoner invånare. Vid sidan av London och Edinburgh är Glasgow Storbritanniens mest populära resmål. Radisson SAS Hotel Glasgow ligger i hjärtat av staden, vid finans och affärsdistriktet. Hotellet kan erbjuda 250 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Glasgow håller en mycket hög standard och är bland annat utrustade med TV, Internetuppkoppling, mini bar, hårtork, säkerhetsskåp, AC och möjligheten att stryka sina kläder. Du kan också brygga dig en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Hotel Glasgow kan även erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Glasgow direkt via hotellets hemsida. Du ska dock vara medveten om att Radisson SAS Hotel Glasgow är ett mycket populärt hotell, och det är således alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Om du går via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kontrollera alltid så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Glasgow är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i staden. Hotellet kan erbjuda 14 fräscha möteslokaler, som är välutrustade när det gäller teknisk apparatur. I det största rummet får upp till 800 personer plats. Personalen på hotellet är mycket duktiga på att arrangera konferenser och events. Radisson SAS Hotel Glasgow är också ett bra alternativ för dig som letar efter en lokal till din bröllopsfest.

Träna: LA Fitness ligger förvisso inte i själva hotellet, men samtliga gäster på Radisson SAS Hotel Glasgow kan gratis nyttja detta gym. Vidare kan du även boka tid för massage och andra välgörande behandlingar.

Restaurang: På Collage serveras klassisk medelhavsmat, med en skotsk tvist. TaPaell’Ya kan erbjuda autentiska spanska rätter, såsom paella och tapas. Vidare finns det ett stort urval av spanska viner, öl och drinkar. Radisson SAS Hotel Glasgow har även två barer, Collage Bar och Atrium Bar. Här träffar du vänner och kollegor över en drink, eller något lättare att äta.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Glasgow till Glasgow International Airport är 12 kilometer. Att ta tåget till Edinburgh tar endast 40 minuter. Om du väljer att hyra en bil under din vistelse i Glasgow kan det vara en idé att, innan avresan, skriva ut färdanvisningar från sajten Map 24.