Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel Halle-MerseburgBeskrivning: Merseburg är en vacker stad i hjärtat i en av Tysklands viktigaste industriella regioner. I den gamla stan, som under tidig medeltid var en av Tysklands viktigaste, finns många pittoreska byggnader och butiker. Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg ligger uppe på en kulle, med utsikt over floden Saale. Hotellet arrangerar guidade turer i de vackra omgivningarna. Hotellet har 132 fint inredda gästrum och sviter.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg är bland annat utrustade med TV, telefon, mini bar, byxpress och hårtork. Hotellets gäster kan också koppla upp sig mot Internet. Vidare kan Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg erbjuda roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst.

Bokning: Det lättaste sättet att boka in sig på Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg är att göra det direkt via hotellet hemsida. Då hotellet är mycket populärt är det alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning. Skulle det vara så att du gör din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
Den gamla parlamentsbyggnaden Ständahaus har restaurerats till ett toppmodernt konferenscenter. På hotellet finns det 10, fullt utrustade, möteslokaler. Det största rummet har en kapacitet på att ta emot 500 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg är mycket vana vid att arrangera konferenser, och kan således hjälpa ert sällskap, så att mötet blir så lyckat som möjligt.

Träna:
Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg har ett mycket fint fitness center, som ligger på femte våningen. På gymmet hittar du fräscha och moderna maskiner. Här finns också möjlighet att sola solarium eller svettas i bastun. Hotellets fitness center har öppet dygnet runt. Det finns även trevliga joggingspår längs med floden Saale.

Restaurang: På restaurangerna Belle Époque och Parlamentsstuben serveras internationella och regionala rätter i en mycket mysig inramning. Raben Bar är det perfekta stället att umgås med vänner och kollegor. Här kan du varva ner efter en lång dag.

Ta sig till hotellet: Staden Merserburg ligger ungefär 25 kilometer väster om Leipzig. Således är det inte speciellt långt till Leipzig Halle Airport. Väljer du att ta bilen till Merseburg kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från ditt hem till Radisson SAS Hotel Halle-Merseburg, från exempelvis sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns det ett parkeringsgarage.