Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel HannoverBeskrivning: Hannover, som ligger vid floden Leine, är Tysklands tredje största stad och är en viktig mässtad. Vidare är Hannover en knutpunkt för nationell och europeisk trafik. Radisson SAS Hotel Hannover ligger i stadens nya affärs- och kulturdistrikt. Hotellet kan erbjuda 250 fina gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Hannover är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, mini bar, hårtork, byxpress och säkerhetsskåp. Vidare finns det möjlighet att brygga sig en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Hotel Hannover så har du också tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Vidare kan hotellet erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka in din vistelse på Radisson SAS Hotel Hannover direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum på hotellet så är det alltid bra om du är ute i god tid. Detta i synnerhet om du reser till Hannover med et större sällskap. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Hotellet kan erbjuda 13 mycket fräscha möteslokaler. Den största har en kapacitet på 320 personer. Lokalerna är fullt utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva. Personalen på Radisson SAS Hotel Hannover är kunnig och hjälper dig att arrangera mötet eller konferensen, så att allt klaffar så bra som möjligt.

Träna: Radisson SAS Hotel Hannover har ett välutrustat gym. Det finns också ett flertal promenad- och joggingstigar i närheten av hotellet. Efter en lång dag kan det vara skönt att slappna av i hotellets bastu.

Restaurang: Arts Restaurant & Bar ligger precis vid lobbyn. Varje månad har restaurangen ett nytt spännande tema. En måltid på Arts Restaurant & Bar är en kulinarisk upplevelse som du sent kommer att glömma. På Arts Restaurant & Bar serveras varje morgon en rikt tilltagen frukostbuffé. I baren träffar du vänner och kollegor över en drink.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Hannover till International Airport Hannover-Langenhagen är endast 20 kilometer, till Hanover Congress Centre 8 kilometer och järnvägsstationen Hanover Messe/Laatzen 3 kilometer. Väljer du att ta bilen till Hannover kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Radisson SAS Hotel Hannover har ett garage med plats för 170 bilar.