Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel HasseltBeskrivning: Hasselt är en stad med omkring 70 000 invånare, som ligger i Belgien, i provinsen Limburg. Radisson SAS Hotel Hasselt är beläget mitt i stadens centrum, i närheten av trendiga butiker, kulturella sevärdheter och restauranger. Från hotellet är det också gångavstånd till populära Fashion Museum och National Genever Museum. The Radisson SAS Hotel Hasselt har 126 vackert inredda gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Hasselt är bland annat utrustade med platt-TV, säkerhetsskåp, telefon, AC och minibar. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Flera rum på hotellet kan också erbjuda en storslagen utsikt över Hasselt. Vid designandet av rummen på Radisson SAS Hotel Hasselt har man försökt att skapa en miljö som representerar den lokala miljön, beträffande färgval och material.

Bokning:
Du kan boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Hasselt direkt via hotellets hemsida. Skulle du välja att boka in dig på hotellet via någon annan hemsida så ska du alltid först kontrollera så att skatter och andra avgifter är inräknade. För att vara säker på att få tag på ett rum på Radisson SAS Hotel Hasselt är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Håll också utkik efter aktuella paketerbjudanden.

Konferens:
På Radisson SAS Hotel Hasselt finns fyra fullt utrustade sammanträdesrum. Hotellets personal kan hjälpa dig att sätta samman en konferens efter dina önskningar. Radisson SAS Hotel Hasselt är också ett utmärkt val för dig som vill ordna med en bankett eller större middag i Hasselt.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Hotel Hasselt har du tillgång till Passage Fitness First. Här hittar du bland annat ett gym, bastu och inomhusswimmingpool. Vidare finns det även masserande duschar, solarium och möjlighet att få aromaterapi.

Restaurang: På Koper Restaurant serveras flamländska rätter i toppklass, med färska ingredienser från närliggande gårdar och Nordsjön. På hotellet finns också en mysig hotellbar. Närmast obligatoriskt, under en vistelse Radisson SAS Hotel Hasselt, är att prova ett glas av den lokala specialiteten Genever.

Ta sig till hotellet: Hasselt ligger i närheten av de två stora städerna Bryssel och Antwerpen. Till båda dessa städer tar det endast 45 minuter med bil. Det är inte svårt att hitta till hotellet. För en detaljerad färdanvisning kan du surfa in på sajten Map 24. Som gäst på hotellet har tillgång till en parkeringsplats som du kan få till rabatterat pris.