Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel i OuloBeskrivning: Oulo är en stad i norra Finland som är mest känd för handel. Staden kan också stoltsera med ett rikt kulturutbud. I Oulo finns en fin teater, en symfoniorkester men också flera konstgallerier. Radisson SAS Hotel i Oulo, som ligger nära stadens marknadstorg, håller mycket hög klass. Hotellet kan erbjuda 221 gästrum.

Faciliteter
: Rummen på Radisson SAS Hotel i Oulo präglas av en modern Skandinavisk design. På rummen finns det bland annat TV, AC, telefon, hårtork, mini bar och möjligheten att stryka sina kläder. Som gäst på Radisson SAS Hotel har du också tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Vidare kan hotellet också erbjuda sina gäster en tvättservice.

Bokning
: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel i Oulo, direkt över Internet. För att vara säker på att få tag på ett hotellrum är det alltid en bra om du har god framförhållning med din bokning. Du kan också välja att boka ditt rum via någon annan hotellbokningssajt på marknaden. Men kom då ihåg att du ska vara noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: På Radisson SAS Hotel i Oulo finns det alla förutsättningar för att din konferens, eller ditt affärsmöte, ska bli lyckat. Hotellet kan erbjuda 12 fräscha möteslokaler. Den största lokalen som hotellet kan erbjuda, Ainola Ballroom, har en kapacitet på upp till 300 konferens- eller middagsgäster. Vidare har Radisson SAS Hotel all den tekniska apparatur som man kan tänkas behöva.

Träna: Radisson SAS Hotel har ett fräscht gym, en swimmingpool och 16 privata bastus. Utanför hotellet finns också trevliga joggingspår. På Radisson SAS Hotel kan du också boka tid för diverse spa-behandlingar.

Restaurang:
Restaurant Sassi serverar goda italienska rätter i en mysig miljö. Den härliga buffetfrukosten intar du på Restaurant Toivo. På Sassi Bar varvar du ner efter en lång dag fylld av upplevelser i Oulo. Vidare håller Restaurant Sassin Klubi öppet för privata sällskap. Här får sällskap på upp till 100 personer plats.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Hotel ligger precis vid floden, och det är inte speciellt svårt att hitta dit. Tåg- och busstationen är belägna inom en kilometer från Radisson SAS Hotel. Avståndet till flygplatsen är endast 14 kilometer. Du hittar en ledig taxi precis utanför hotellet. Om du tar bilen till hotellet så kan du ställa den på Radisson SAS Hotels gästparkering.