Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel KarlsruheBeskrivning: Karlsruhe är en stad med omkring 300 000 invånare, som ligger ungefär 80 kilometer nordost om Stuttgart, i delstaten Baden-Württemberg. Staden är vackert belägen vid floden Rhen. Radisson SAS Hotel Karlsruhe ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet kan erbjuda 199 smakfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Karlsruhe är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, AC, mini bar och hårtork. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS Hotel Karlsruhe har en tvättjänst.

Bokning:
Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Karlsruhe direkt via hotellets hemsida. Kom ihåg att hotellet är mycket populärt, och ju tidigare du gör din bokning, desto bättre. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens, eller ett affärsmöte, i Karlsruhe på är Radisson SAS Hotel Karlsruhe ett bra alternativ. Hotellet har 19 möteslokaler. De är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Personalen på Radisson SAS Hotel Karlsruhe är van vid att ordna med konferenser och hjälper dig så att arrangemanget flyter på så bra som möjligt.

Träna: Radisson SAS Hotel Karlsruhe kan erbjuda ett fräscht gym, med moderna träningsmaskiner. Vidare kan du ta en uppfriskande simtur i hotellets swimmingpool. I nära anslutning till hotellet finns fina motionsspår. Det finns cyklar som du kan hyra. Du kan även prova på ridning, bowling och golf.

Restaurang: Rhapsody Restaurant har en meny som präglas av internationella rätter, med vissa regionala inslag. Här dinerar du i en mycket trevlig miljö. Efter en lång dag, fylld med upplevelser i Karlsruhe, kan det vara skönt att varva ner, tillsammans med vänner och kollegor, med en drink på Traveller’s Lounge. Kocken kan också erbjuda en speciell meny eller buffet för sällskap på 20 personer eller mer.

Ta sig till hotellet: Att ta sig från Radisson SAS Hotel Karlsruhe till Stuttgart International Airport och Frankfurt International Airport, tar en timme. Väljer du att ta bilen till Karlsruhe, eller hyra en på plats, kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. I anslutning till hotellet finns det en parkering med plats för 200 bilar.