Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel KievBeskrivning: Kiev är huvudstad i Ukraina och har omkring 2,6 miljoner invånare. Staden lär ha grundats på 400-talet, och då varit en viktig plats för handel mellan Skandinavien och Konstantinopel. Kiev är en stad med många vackra byggnader, trevliga restauranger och spännande butiker. Radisson SAS Hotel Kiev är ett fint hotell som ligger i de centrala delarna av den ukrainska huvudstaden. Hotellet har 225 smakfullt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Kiev är bland annat utrustade med platt-TV, Internetuppkoppling, mini bar, AC, säkerhetsskåp och hårtork. Vidare kan du brygga upp dog på en kopp kaffe eller te på rummet. Förutom detta finns det ett business centre på hotellet.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Kiev direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Hotel Kiev är ett populärt hotell, så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Går du via någon annan hotellbokningssajt på nätet ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Kiev kan erbjuda 5 fräscha möteslokaler, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 250 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Kiev gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas och nå produktiva resultat under konferensdagarna.

Träna: På hotellet finns det en fitnessavdelning. Du kan välja mellan olika välgörande massagebehandlingar, svettas ut ordentligt i bastun eller sola solarium. Är det någon speciell sport som du vill utöva under din vistelse på Radisson SAS Hotel Kiev, så kan du höra dig för med personalen i hotellets reception.

Restaurang: Bistro Côté Est är en modern version av en klassisk bistro. Här kan du avnjuta välsmakande rätter från de ukrainska och franska köken. På K-Largo serveras en rad olika välsmakande cocktails, samt lättare snacks. Fylld med intryck från turistande eller arbete är den bar det perfekta stället att varva ner efter en lång dag.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Kiev till Borispil International Airport är 37 kilometer. Väljer du att skaffa en hyrbil under din vistelse på hotellet så kan den vara en god idé att på förhand skriva ut en detaljerad färdanvisning. En sådan kan du exempelvis hitta på sajten Map 24.