Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel KlaipedaBeskrivning: Klaipeda är en litauisk stad med omkring 200 000 invånare. Sedan medeltiden har Klaipeda varit en viktig hamnstad. Staden har färjeförbindelser med Sverige, Tyskland och Danmark. Ungefär 25 kilometer norr om Klaipeda ligger Palanga, som är Litauens främsta badort. Radisson SAS Hotel Klaipeda ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 74 gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Klaipeda är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar och hårtork. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Du kan även brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Roomservice går att då dygnet runt, och hotellet har också en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Hotel Klaipeda direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Hotel Klaipeda är ett populärt hotell så är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt sätta samman en konferens, eller ett affärsmöte, i staden så är Radisson SAS Hotel Klaipeda ett utmärkt alternativ. Hotellet kan erbjuda 2 fräscha möteslokaler, varav den största kan ta emot upp till 100 personer. Möteslokalerna på Radisson SAS Hotel Klaipeda är mycket väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Personalen på hotellet är van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper dig så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Under din vistelse på Radisson SAS Hotel Klaipeda finns det goda möjligheter till att motionera. Hotellet har ett gym, som ligger på andra våningen. Här hittar du moderna träningsredskap. Gymmet är öppet från 06.00 till 23.00.

Restaurang: Newport Restaurant erbjuder härliga måltider i en trevlig och avslappnande miljö. På restaurangen serveras varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. The Lobby Bar är det perfekta stället att träffa vänner och kollegor över en drink och något lättare äta.

Ta sig till hotellet: Det tar omkring en halvtimme att resa från Radisson SAS Hotel Klaipeda till The Palanga International Airport, och 3,5 timme till Vilnius International Airport. Från hotellet till Klaipeda International Ferry Terminal tar det bara 10 minuter. Om du är bilburen kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.