Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel KölnBeskrivning: Köln är en stad i västra Tyskland, vid floden Rhen, som har omkring 1 miljon invånare. Här finns mängder av attraktioner och sevärdheter. Köln är Tysklands äldsta storstad och fick sitt stadsprivilegium redan år 50 e.Kr. Radisson SAS Hotel Cologne ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet kan erbjuda 393 fina gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Cologne är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, AC, byxpress, strykbräda och strykjärn samt säkerhetsskåp. Vidare kan du brygga upp dig på en kopp kaffe eller te. Som gäst på Radisson SAS Hotel Cologne har du också tillgång till Internetuppkoppling. Hotellet kan även erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka in dig på Radisson SAS Hotel Cologne direkt via hotellets hemsida. Om du tänkt resa till Köln med ett större sällskap är det bra om bokningen görs i god tid. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens i Köln så är Radisson SAS Hotel Cologne ett perfekt alternativ. Vid konferenser kan hotellet ta emot 340 personer, men vid större events så finns det en kapacitet att ta emot upp till 1 500 personer. Radisson SAS Hotel Cologne kan erbjuda 10 konferensrum, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga.

Träna: På Radisson SAS Hotel Cologne finns ett fitness center, med moderna träningsmaskiner. Vidare kan du svettas i bastun, eller sola solarium. Du kan också boka till för massage och diverse skönhetsbehandlingar. Fitness centret är öppet 06.00 till 23.00, alla dagar i veckan.

Restaurang: Paparazzi Restaurant serverar utsökta rätter från det italienska köket. I en mysig miljö kan du njuta av en utsökt pizza med parmaskinka och ruccola. På Paparazzi Lounge Bar träffar du vänner och kollegor över en drink eller en kopp kaffe.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Cologne till flygplatsen är 1 kilometer. Till InterCity Express Köln-Deutz station, KölnMesse och KölnArena är det bara några minuter. Att gå till den gamla delen av Köln och shoppingdistriktet tar ungefär 10 minuter. Väljer du att ta bilen till Köln, eller hyra en på plats, kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.