Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel KrakowBeskrivning: Krakow är en stad i södra Polen som har drygt 750 000 invånare. Staden har en mycket lång historia och kan erbjuda mängder av sevärdheter och attraktioner. Radisson SAS Hotel Krakow ligger i hjärtat av staden omgivet av en park. Hotellet har 196 fina gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Krakow är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, AC, säkerhetsskåp, byxpress och hårtork. Vidare har du som gäst på hotellet möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Du kan också brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Hotel Krakow erbjuder även roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Hotel Krakow direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Hotel Krakow är ett populärt hotell, så det är alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. I samband med att u bokar ett rum på Radisson SAS Hotel Krakow ska du alltid kontrollera ifall hotellet har några aktuella erbjudanden. Väljer du att boka via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kontrollera alltid ifall skatter och andra avgifter är inräknade i priset.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till Krakow så är detta hotell ett utmärkt alternativ. Radisson SAS Hotel Krakow har 8 moderna konferensrum. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 130 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Krakow är mycket van vid att stå som värdar för konferens och kommer att ta hand om er på bästa sätt.

Träna: På Radisson SAS Hotel Krakow finns ett välutrustat gym med moderna träningsmaskiner. Du kan också svettas ut ordentligt i hotellets bastu. Om du är intresserad av någon annan typ av sportande under din vistelse på hotellet så kan du ta kontakt med personalen i receptionen, så guidar de dig rätt.

Restaurang: Solfez är en restaurang som kan erbjuda en rad internationella delikatteser. Här serveras även varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. På Milk&Co kan du avnjuta det bästa som det polska köket kan erbjuda. Salt&Co är en trevlig bar där du kan beställa in en drink, en kopp kaffe eller snacks.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS Hotel Krakow till Balice Airport är 15 kilometer. Att gå till det kungliga slottet tar endast 5 minuter. Väljer du att ta bilen till Krakow, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.