Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LeedsBeskrivning: Leeds är en stad i norra England med omkring 430 000 invånare. Några av stadens mest berömda sevärdheter är klosterruinen Kirkstall Abbey, Leeds City Museum och museet Armley Mills, som tidigare var världens största ullfabrik. Radisson SAS Hotel Leeds ligger mitt i de centrala delarna av staden. Hotellet kan erbjuda 147 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Leeds är mycket smakfullt inredda och är bland annat utrustade med TV, hårtork, byxpress, säkerhetsskåp och mini bar. Som gäst på Radisson SAS Hotel Leeds kan du koppla upp dig mot Internet. Vidare har du möjlighet att brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Radisson SAS Hotel Leeds har även en tvättservice samt roomservice dygnet runt.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Leeds direkt via hotellet hemsida. Skulle du välja att gå genom någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Leeds har nio moderna möteslokaler, som är utrustade med alla den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 60 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Leeds är mycket van vid att arrangera konferenser och events, och kan hjälpa dig så att allt löper så smodogt som möjligt.

Träna: Som gäst på Radisson SAS Hotel Leeds har du tillgång till ett fullt utrustat gym. Om du har ett rum av typen Business Class, så går du in gratis på gymmet. Övriga gäster måste betala en mindre avgifter. Förutom moderna träningsmaskiner så finns här en swimmingpool, jacuzzi och bastu. Vidare kan du boka tid för diverse skönhetsbehandlingar.

Restaurang: Lounge Restaurant and Bar kan erbjuda en attraktiv meny och en lång vinlista. Här dinerar du tillsammans med dina vänner och kollegor i en mysig miljö. Restaurangen har öppet måndag till lördag, från 06.30 till 22.30, och 07.00 till 22.30 på söndagar.

Ta sig till hotellet: Det tar omkring 5 minuter att gå från Radisson SAS Hotel Leeds till Leeds Train Station. Avståndet till Leeds Bradford Airport är 15 kilometer, och till Manchester International Airport 93 kilometer. Radisson SAS Hotel Leeds har ingen gästparkering, men det finns parkering i närheten av hotellet, som är rabatterad för hotellets gäster.