Nytt hotell upplagt - Radisson SAS

Radisson SAS Hotel LeipzigBeskrivning: Leipzig är en stad i östra Tyskland som lockar ett stort antal besökare året om. Staden kan erbjuda ett stort antal sevärdheter, Thomaskyrkan där Johann Sebastian Bach var organist. Vidare är Leipzig idag känt för sin stora mässverksamhet, och en av de allra största är Leipziger Buchmesse. Radisson SAS Hotel Leipzig är ett högklassigt hotell, som ligger mitt i de centrala delarna av staden. Hotellet kan erbjuda 214 gästrum och sviter.

Faciliteter:
Rummen på Radisson SAS Hotel Leipzig är bland annat utrustade med Platt-TV, mini bar, AC och hårtork. Som gäst på hotellet har du också möjligheten att ta med din bärbara dator och koppla upp dig mot Internet. På hotellet finns också en tvättjänst. Vidare går det att få roomservice dygnet runt.

Bokning: Det enklaste sättet att boka ett rum på Radisson SAS Hotel Leipzig är att göra det direkt via hotellets hemsida. Var dock ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du reser till Leipzig i ett större sällskap. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens:
På hotellet finns det 8 möteslokaler. På Radisson SAS Hotel Leipzig kan hjälpa dig att anordna, alltifrån stora banketter till mindre möten. Samtliga möteslokaler på hotellet är välutrustade beträffande teknisk apparatur. Personalen på hotellet är mycket erfaren och gör så att du kan fokusera på konferensen, och slipper tänka på kringarrangemangen.

Träna: Radisson SAS Hotel Leipzig har inget eget gym. Men fråga i receptionen så ska du få hjälp att hitta till något gym eller motionsslinga i staden.

Restaurang:
På Spagos Grill & Bar träffar du dina kollegor och vänner över en drink. Baren har en mycket avslappnande atmosfär, och här kan du varva ner efter en lång dag i Leipzig, fylld av upplevelser och intryck.

Ta sig till hotellet:
Från Radisson SAS Hotel Leipzig är det en kort promenad till Centralstationen. Avståndet till Leipzig Halle Airport är 18 kilometer, och med airport express shuttle tar det bara 15 minuter. Till huvudstaden Berlin är det 270 kilometer. Väljer du att ta bilen till Leipzig är ett tips att skriva ut en detaljerad färdanvisning till hotellet. I anslutning till hotellet finns det en parkering med plats för 60 bilar.